Ухвала
від 01.12.2023 по справі 379/1226/23
ТАРАЩАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер: 379/1226/23

Провадження № 2/379/264/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 грудня 2023 року Таращанський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Зінкіна В.І.,

за участю секретаря судового засідання Гопкало О.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Тараща, в порядку загального позовного провадження, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "БАНК "КИЇВСЬКА РУСЬ" та ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ, треті особи: Сторожинецький відділ державної виконавчої служби у Чернівецькому районі Чернівецької області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), Рокитнянський відділ державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), відділ державної реєстрації прав на нерухоме майно виконавчого комітету Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області про визнання права власності на житловий будинок та зняття арешту,

ВСТАНОВИВ:

Позивачка звернулася до суду з даним позовом.

Ухвалою судді від 11.09.2023 справу прийнято до розгляду, відкрито загальне позовне провадження у цивільній справі та призначено підготовче судове засідання у приміщенні Таращанського районного суду Київської області на 04.10.2023, яке неодноразово відкладалося, востаннє до 01.12.2023.

Позивачка у підготовче судове засідання не з`явилася. 01.12.2023 через канцелярію суду подала заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі та прохала призначити справу до судового розгляду. Позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Відповідачі та їх представники у підготовче судове засідання не з`явилився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належно.

Представники третіх осіб у підготовче судове засідання не з`явилися, про час та місце розгляду справи були належно повідомлені.

Клопотань про відкладення розгляду справи до суду не надходило.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У підготовчому провадженні:

1) остаточно визначено предмет спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) визначено обставини справи, які підлягають встановленню;

3) відводів не заявлено;

4) визначено порядок розгляду справи;

5) вчинено дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Оскільки, у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 261 ЦПК України ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Керуючись ст.ст. 12, 43, 128, 189-191, 196-198, 200, 261, 353 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "БАНК "КИЇВСЬКА РУСЬ" та ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ, треті особи: Сторожинецький відділ державної виконавчої служби у Чернівецькому районі Чернівецької області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), Рокитнянський відділ державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), відділ державної реєстрації прав на нерухоме майно виконавчого комітету Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області про визнання права власності на житловий будинок та зняття арешту до судового розгляду по суті на 10 год. 30 хв. 20 грудня 2023 року.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, викликати їх у судове засідання.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України http://tr.ko.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий:В. І. Зінкін

Дата ухвалення рішення01.12.2023
Оприлюднено07.12.2023
Номер документу115429979
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на житловий будинок та зняття арешту

Судовий реєстр по справі —379/1226/23

Рішення від 31.01.2024

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Зінкін В. І.

Рішення від 31.01.2024

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Зінкін В. І.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Зінкін В. І.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Зінкін В. І.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Зінкін В. І.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Зінкін В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні