Ухвала
від 05.12.2023 по справі 615/334/21
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 615/334/21 Номер провадження 22-ц/814/1416/23Головуючий у 1-й інстанції Токмакова А.П. Доповідач ап. інст. Дряниця Ю. В.

У Х В А Л А

05 грудня 2023 року м. Полтава

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Полтавського апеляційного суду в складі:

Судді-доповідача: Дряниці Ю.В.,

Суддів: Пилипчук Л.І., Чумак О.В.,

розглянула клопотання представника Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" - адвоката Третьякової Наталі Юріївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Валківського районного суду Харківської області від 29 квітня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_2 до Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" про стягнення заборгованості за договорами про надання повторної фінансової допомоги,-

В С Т А Н О В И Л А:

У провадженні Полтавського апеляційного суду перебуває на розгляді справа за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Валківського районного суду Харківської області від 29 квітня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_2 до Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" про стягнення заборгованості за договорами про надання повторної фінансової допомоги.

До суду апеляційної інстанції надійшла заява представника Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" - адвоката Третьякової Наталі Юріївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до частини 3 статті 212 ЦПК України учасники справи можуть приймати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи викладене, зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, суд вважає за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за участю представника Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" - адвоката Третьякової Наталі Юріївни (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , тел. НОМЕР_1 ).

Керуючись ст. 212 ЦПК України суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву представника Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" - адвоката Третьякової Наталі Юріївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Розгляд справи за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Валківського районного суду Харківської області від 29 квітня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_2 до Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" про стягнення заборгованості за договорами про надання повторної фінансової допомоги, призначеної на 05 грудня 2023 року о 14-20 год. та всі подальші судові засідання проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за участю представника Торговельно-комерційного ТзОВ з іноземними інвестиціями фірма "Харків-Москва" - адвоката Третьякової Наталі Юріївни (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , тел. НОМЕР_1 ).

Ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали направити заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя - доповідач: Ю.В. Дряниця

Судді: Л.І.Пилипчук

О.В. Чумак

СудПолтавський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено08.12.2023
Номер документу115446522
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —615/334/21

Постанова від 25.01.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дряниця Ю. В.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дряниця Ю. В.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дряниця Ю. В.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дряниця Ю. В.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дряниця Ю. В.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дряниця Ю. В.

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 03.08.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 17.06.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні