Постанова
від 04.10.2010 по справі 3831/10/2170
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМ ІНІСТРАТИВНИЙ СУД

73027, м. Херсон, вул. Робоча, 66, тел. 48-51-90


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 жовтня 2010 р. Справа № 2-а-3831/10/2170

Херсонський окружний а дміністративний суд

у складі: головуючого судді : Бездрабка О.І.,

розглянувши в порядку пись мового провадження адмініст ративну справу за позовом

Державної податкової інсп екції у м. Херсоні до Приватн ого підприємства "БН-Техстан " про припинення юридичної ос оби,

встановив:

Державна податкова інсп екція у м.Херсоні звернулась до суду з позовом до ПП «БН-Те хстан» про припинення юридич ної особи.

Від представника позивача надійшла заява про розгляд с прави за його відсутності.

Відповідач письмових запе речень на позов не надав, в суд ове засідання не прибув, про п ричини неявки суд не повідом ив. Разом з цим, на юридичну ад ресу відповідача Херсонсь ким окружним адміністрати вним судом було направлено к опії ухвал про відкриття про вадження в адміністративній справі про закінчення підго товчого провадження і призна чення справи до судового роз гляду,. Відповідно до змісту у хвали про закінчення підгото вчого провадження і призначе ння справи до судового розгл яду відповідач був повідомле ний про місце, дату та час розг ляду справи.

Згідно з ч.8 ст.35 КАС України в важається, що повістку вруче но юридичній особі, якщо вона доставлена за адресою, внесе ною до відповідного державно го реєстру, або за адресою, яка зазначена її представником, і це підтверджується підпис ом відповідної службової осо би.

Відповідно до витягу з ЄДРП ОУ від 11.09.2006 року, юридичною адр есою відповідача є: вул. 200 рокі в Херсону, б.112, корп..2 кв.6, м. Херсо н, 73000.

За таких обставин, суд вважа є, що відповідач був належно п овідомлений про дату, час і мі сце судового засідання.

Відповідно до ч.6 ст.128 КАС Укр аїни якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому з асіданні, визначених цією ст аттею, але прибули не всі особ и, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином по відомлені про дату, час і місц е судового розгляду, суд має п раво розглянути справу у пис ьмовому провадженні у різі в ідсутності потреби заслухат и свідка чи експерта.

Дослідивши матеріали спра ви, суд дійшов висновку, що поз овні вимоги підлягають задов оленню з наступних підстав.

Як платник податку відпові дач знаходиться на обліку в Д ержавній податковій інспекц ії у м.Херсоні. Відповідно до в итягу Єдиного державного реє стру юридичних осіб та фізич них осіб-підприємців щодо ПП «БН-Техстан» внесено запис п ро відсутність юридичної осо би за вказаним її місцезнахо дженням. Відповідно до ч.2 ст.38 З акону України від 15.05.2003 р. № 755-1У «П ро державну реєстрацію юриди чних та фізичних осіб-підпри ємців», відсутність юридично ї особи за вказаним її місцез находженням в витязі Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців є підставою для поста новлення судового рішення пр о припинення юридичної особи .

Керуючись ст. ст. 2, 11, 70, 71, 86, 159-163 КАС України, ст. 128 ГК України, ст. 4 З акону України “Про порядок п огашення зобов' язань платн иків податків перед бюджетом та державними цільовими фон дами”, ст. 46 Закону України “Пр о державну реєстрацію юридич них осіб та фізичних осіб - п ідприємців”, -

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - П П «БН-Техстан», код ЄДРПОУ 34554770.

Копію постанови направити державному реєстратору.

Постанова може бути оскарж ена в апеляційному порядку д о Одеського апеляційного адм іністративного суду через су д першої інстанції шляхом по дачі апеляційної скарги в 10-де нний строк з дня її проголоше ння. В разі складення постано ви у повному обсязі відповід но до ст. 160 КАС України, а також прийняття постанови у письм овому провадженні апеляційн а скарга подається протягом десяти днів з дня отримання к опії постанови.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання апеляційної скарг и, якщо вона не була подана у встановлений строк. У разі по дання апеляційної скарги пос танова, якщо її не скасовано, н абирає законної сили після з акінчення апеляційного розг ляду справи.

Суддя Без драбко О.І.

кат. 6.6.2

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.10.2010
Оприлюднено09.10.2010
Номер документу11545793
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —3831/10/2170

Постанова від 04.10.2010

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Бездрабко О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні