Ухвала
від 07.12.2023 по справі 305/1808/23
РАХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 305/1808/23

Номер провадження 2-о/305/49/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.12.2023 року м. Рахів

Рахівський районний суд Закарпатської області у складі: головуючого судді Попової О.М., присяжних БраниМ.М.,Годван Т.В., при секретарісудового засіданняТафійчук М.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу в порядку окремого провадження за заявою представника заявниці адвоката Поштак Юстини Степанівни поданої в інтересах ОСОБА_1 , заінтересовані особи: орган опіки та піклування Рахівської міської ради Рахівського району Закарпатської області, Комунальне некомерційне підприємство Рахівська районна лікарня Рахівської міської ради Закарпатської області, про визнання фізичної особи недієздатною, -

ВСТАНОВИВ

В провадженні Рахівського районного суду Закарпатської області знаходиться цивільна справа за заявою представника заявниці адвоката Поштак Юстини Степанівни поданої в інтересах ОСОБА_1 , заінтересовані особи: орган опіки та піклування Рахівської міської ради Рахівського району Закарпатської області, Комунальне некомерційне підприємство Рахівська районна лікарня Рахівської міської ради Закарпатської області, про визнання фізичної особи недієздатною.

Ухвалою Рахівського районного суду Закарпатської області від 26.10.2023 року у справі призначено судово-психіатричну експертизу. Проведення судово-психіатричної експертизи доручено лікарям Берегівської обласної психіатричної лікарні Закарпатської області, розташованої за адресою: 90200, Закарпатська область, м. Берегове, вул. Мужієвська, буд. 41.

Провадження у справі зупинено на час проведення експертизи.

На адресу суду надійшов лист від про повернення ухвали суду та матеріалів цивільної справи без виконання, у зв`язку зі зміною структури судово-психіатричних експертиз.

Відповідно до частини першої статі 254 Цивільного процесуального кодексу України, провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

В судове засідання сторони не з`явились.

Суд, вважає за можливе вирішити питання про відновлення провадження у справі у відсутності учасників справи, оскільки їх неявка не перешкоджає вирішенню питання про відновлення провадження у справі.

Відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК Україниу разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Враховуючи вище викладене, положення ст. 254 ЦПК України та беручи до уваги, що ухвалу суду та матеріали цивільної справи повернуто суду без виконання, у зв`язку зі зміною структури судово-психіатричних експертиз, суд вважає за необхідне відновити провадження у справі та призначити справу до розгляду.

Керуючись ст. 254 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ

Відновити провадження у справі за заявою представника заявниці адвоката Поштак Юстини Степанівни поданої в інтересах ОСОБА_1 , заінтересовані особи: орган опіки та піклування Рахівської міської ради Рахівського району Закарпатської області, Комунальне некомерційне підприємство Рахівська районна лікарня Рахівської міської ради Закарпатської області, про визнання фізичної особи недієздатною.

Цивільну справу призначити до судового розгляду в цьому ж судовому засіданні.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Попова

Присяжні: М.М. Брана

Т.В. Годван

Дата ухвалення рішення07.12.2023
Оприлюднено08.12.2023
Номер документу115459579
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —305/1808/23

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Рахівський районний суд Закарпатської області

Попова О. М.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Рахівський районний суд Закарпатської області

Попова О. М.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Рахівський районний суд Закарпатської області

Попова О. М.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Рахівський районний суд Закарпатської області

Попова О. М.

Ухвала від 23.08.2023

Цивільне

Рахівський районний суд Закарпатської області

Попова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні