Ухвала
від 07.12.2023 по справі 463/7730/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/7730/23

Провадження №2-а/463/79/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

07 грудня 2023 року м. Львів

Суддя Личаківського районного суду м. Львова Мармаш В.Я., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Управління безпеки Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради про адміністративне правопорушення та закриття провадження у справі, -

ВСТАНОВИВ:

позивач звернувся до суду із позовом до відповідача про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення серії ЛВ № 00462773 від 22.08.2023, поросив закрити провадження у справі. Крім того, просив поновити строк звернення до суду на оскарження зазначеної постанови з підстав та мотивів викладених у позовній заяві.

Позовна заявавідповідає вимогамст.160,161,172КАС України,позов підлягаєрозгляду впорядку адміністративногосудочинства, за правилами спрощеного позовного провадження оскільки відповідно до положень ст. 12 КАС України даний спір є малозначним з повідомленням (викликом) осіб, підсудна Личаківському районному суду м. Львова, підстав для відмови у відкритті провадження у справ та її повернення немає.

Виходячи із вищенаведеного, вважаю, що слід поновити позивачу строку звернення до суду для оскарження постанови, відкрити провадження у даній адміністративній справі, призначивши справу до розгляду в судове засідання.

Керуючись ст.ст. 12, 171 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

поновити позивачу строк звернення до суду для оскарження постановию

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління безпеки Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради про адміністративне правопорушення та закриття провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання з повідомленням (викликом) осіб на 14:30 год. 26.01.2024 в приміщенні Личаківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16.

Справа розглядатиметься судом у складі судді Мармаша Володимира Ярославовича одноособово.

Копію ухвали направити сторонам. Надіслати відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові заперечення проти позову, та докази, які у них є.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua.

Ухвалу про відкриття провадження у справі апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя В.Я. Мармаш

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення07.12.2023
Оприлюднено08.12.2023
Номер документу115459793
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них дорожнього руху

Судовий реєстр по справі —463/7730/23

Ухвала від 26.01.2024

Адміністративне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 07.12.2023

Адміністративне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні