Ухвала
від 07.12.2023 по справі 165/3428/23
НОВОВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 165/3428/23

Провадження № 2/165/583/23

НОВОВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 грудня 2023 року м. Нововолинськ

Нововолинський міський суд Волинської області в складі:

головуючого судді Василюка А.В.,

за участю секретаря Навроцької М.Р.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні, в залі суду, в місті Нововолинську цивільну справу за позовом Комунального некомерційного підприємства "Нововолинська центральна міська лікарня" до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення

встановив:

27 вересня 2023 року КНП "Нововолинська ЦМЛ" звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення.

У підготовче засідання представник позивача не з`явився, директор КНП "НЦМЛ" Шипелик О. подав до суду письмову заяву у якій просив залишити позов без розгляду у зв`язку з відшкодуванням в повному обсязі ОСОБА_1 фактичних витрат понесених підприємством на стаціонарне лікування потерпілого ОСОБА_2 (а.с.39).

У підготовче засідання відповідач ОСОБА_1 не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином (а.с.38).

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи вищенаведену норму закону та те, що розгляд справи по суті, ще не розпочався, суд приходить до висновку, що позов слід залишити без розгляду.

Керуючись п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд,

постановив:

Позов Комунального некомерційного підприємства "Нововолинська центральна міська лікарня" до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення, залишити без розгляду.

Ухвала можебути оскарженашляхом подачіапеляційної скаргидо Волинськогоапеляційного судучерез Нововолинськийміський суд протягом п`ятнадцятиднів здня їїпроголошення. У разі якщо ухвала суду не була вручена у день її проголошення, учасник справи має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження.

Головуючий суддя підпис А.В. Василюк

Дата ухвалення рішення07.12.2023
Оприлюднено11.12.2023
Номер документу115474165
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —165/3428/23

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Василюк А. В.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Василюк А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні