Рішення
від 07.12.2023 по справі 300/1965/22
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"07" грудня 2023 р. справа № 300/1965/22

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський окружний адміністративний суд в складі:

судді Біньковської Н.В.,

розглянувши за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи адміністративну справу за позовом Головного управління ДПС у Івано-Франківській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Серт компані» про стягнення податкового боргу в сумі 512877,25 грн.,-

ВСТАНОВИВ:

Головне управління ДПС у Івано-Франківській області звернулося до суду з адміністративним позовом до ТОВ «Серт компані» про стягнення податкового боргу в сумі 512877,25 грн.

Позовні вимоги обгрунтовані наявністю у відповідача заборгованості по сплаті податку на додану вартість в загальній сумі 512609,05 грн., який виник на підставі податкових повідомлень-рішень №0340501207 від 23.04.2019 на суму 488021,25 грн. (390417,00 грн. основне зобов`язання, 98624,25 грн. - штрафні санкції), №007763411 від 27.09.2019 на суму 1020,00 грн. та пені в розмірі 23567,80 грн., а також з податку на прибуток підприємств згідно податкових повідомлень-рішень №0049875504 від 29.04.2020 на суму 101,20 грн. та №0492761212 від 13.06.2019 на суму 170,00 грн. (у зв`язку із частковою сплатою сума до стягнення складає 167,00 грн.).

Ухвалою Івано-Франківського окружного адміністративного суду в адміністративній справі відкрито провадження за правилами спрощеного позовного провадження.

Відповідач правом подання відзиву на позовну заяву не скористався. У відповідності до вимог ч.11 ст.126, п.5 ч.6 ст.251 КАС України ухвала про відкриття провадження вважається належним чином врученою.

Заяв про розгляд справи з викликом сторін суду не надходило. У відповідності до вимог статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглянув справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін за наявними в справі матеріалами.

ТОВ «Серт компані» зареєстроване як юридична особа, перебуває на обліку в контролюючому органі як платник податків.

Згідно частини 1 статті 67 Конституції України кожен зобов`язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом.

Відповідно до статті 9 Податкового кодексу України (надалі також ПК України, в редакції, чинній станом на час спірних правовідносин) податок на додану вартість та податок на прибуток віднесені до загальнодержавних податків і зборів.

Відповідач є платником податку на додану вартість, податку на прибуток, та у відповідності до пункту 16.1.4 статті 16 ПК України несе обов`язок по сплаті податків та зборів у строки та розмірах встановлених цим Кодексом.

За змістом підпункту 16.1.4. пункту 16.1. статті 16 ПК України платники податків зобов`язані сплачувати податки та збори в строки та у розмірах встановлених цим Кодексом та законами з питань митної справи, що, у відповідності до статті 36 Кодексу, є податковим обов`язком. Податковий обов`язок виникає у платника за кожним податком, збором та є безумовним і першочерговим стосовно інших неподаткових обов`язків платника податків, крім випадків, передбачених законом. Підстави припинення податкового обов`язку, крім його виконання, визначені пунктом 37.3. статті 37 Податкового кодексу України. Згідно пункту 38.1. статті 38 Податкового кодексу України виконанням податкового обов`язку визнається сплата в повному обсязі платником відповідних сум податкових зобов`язань у встановлений податковим законодавством строк. Пунктом 38.2. статті 38 Податкового кодексу України визначено, що сплата податку та збору здійснюється платником податку безпосередньо, а у випадках, передбачених податковим законодавством, - податковим агентом, або представником платника податку.

Підпунктом 16.1.3 пункту 16.1 статті 16 ПК України визначено, що платники податків і зборів зобов`язані подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов`язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

Згідно пункту 54.1. статті 54 Податкового кодексу України крім випадків, передбачених податковим законодавством, платник податків самостійно обчислює суму податкового та/або грошового зобов`язання та/або пені, яку зазначає у податковій (митній) декларації або уточнюючому розрахунку, що подається контролюючому органу у строки, встановлені цим Кодексом. Така сума грошового зобов`язання та/або пені вважається узгодженою.

Приписами пункту 49.1. статті 49 ПК України передбачено, що податкова декларація подається за звітний період в установлені цим Кодексом строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків.

Згідно пункту 49.2. статті 49 ПК України платник податків зобов`язаний за кожний встановлений цим Кодексом звітний період, в якому виникають об`єкти оподаткування, або у разі наявності показників, які підлягають декларуванню, відповідно до вимог цього Кодексу подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є.

Відповідно до пунктів 49.18.1, 49.18.13 пункту 49.18 статті 49 ПК України податкові декларації, крім випадків, передбачених цим Кодексом, подаються за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює, зокрема, календарному місяцю (у тому числі в разі сплати місячних авансових внесків) - протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця; календарному року, крім випадків, передбачених підпунктами 49.18.4 та 49.18.5 цього пункту - протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року

Відповідно до пункту 202.1. статті 202 Податкового кодексу України звітним (податковим) періодом з податку на додану вартість є один календарний місяць, а у випадках, особливо визначених цим Кодексом, календарний квартал.

Відповідно до пунктів 203.1 та 203.2 статті 203 Податкового кодексу України податкова декларація подається за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному місяцю, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця. Платник податку зобов`язаний самостійно сплатити суму податкового зобов`язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого пунктом 203.1 цієї статті для подання податкової декларації.

Пунктом 198.6 статті 198 ПК України встановлено, що не відносяться до податкового кредиту суми податку, сплаченого (нарахованого) у зв`язку з придбанням товарів/послуг, не підтверджені зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних податковими накладними/розрахунками коригування до таких податкових накладних чи не підтверджені митними деклараціями, іншими документами, передбаченими пунктом 201.11 статті 201 цього Кодексу. У разі коли на момент перевірки платника податку контролюючим органом суми податку, попередньо включені до складу податкового кредиту, залишаються не підтвердженими зазначеними у абзаці першому цього пункту документами, платник податку несе відповідальність відповідно до цього Кодексу. Податкові накладні, отримані з Єдиного реєстру податкових накладних, є для отримувача товарів/послуг підставою для нарахування сум податку, що відносяться до податкового кредиту. У разі якщо платник податку не включив у відповідному звітному періоді до податкового кредиту суму податку на додану вартість на підставі отриманих податкових накладних/розрахунків коригування до таких податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних, таке право зберігається за ним протягом 1095 календарних днів з дати складення податкової накладної/розрахунку коригування. Суми податку, сплачені (нараховані) у зв`язку з придбанням товарів/послуг, зазначені в податкових накладних/розрахунках коригування до таких податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних з порушенням строку реєстрації, включаються до податкового кредиту за звітний податковий період, в якому зареєстровано податкові накладні/розрахунки коригування до таких податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, але не пізніше ніж через 1095 календарних днів з дати складення податкових накладних/розрахунків коригування до таких податкових накладних, у тому числі для платників податку, які застосовують касовий метод. Не відносяться до податкового кредиту суми податку, сплаченого (нарахованого) відповідно до підпункту 191.1.2 пункту 191.1 статті 191 цього Кодексу оператором поштового зв`язку, експрес-перевізником.

У відповідності до пункту 137.4 статті 137 Податкового кодексу України податковими (звітними) періодами для податку на прибуток підприємств, крім випадків, передбачених пунктом 137.5 цієї статті, є календарні: квартал, півріччя, три квартали, рік.

Контролюючий орган зобов`язаний самостійно визначити суму грошових зобов`язань, зменшення (збільшення) суми бюджетного відшкодування та/або зменшення (збільшення) від`ємного значення об`єкта оподаткування податком на прибуток або від`ємного значення суми податку на додану вартість платника податків, передбачених цим Кодексом або іншим законодавством, якщо платник податків не подає в установлені строки податкову (митну) декларацію, а при здійсненні заходів податкового контролю встановлено факти здійснення платником податків діяльності, що призвела до виникнення об`єктів оподаткування, наявності показників, які підлягають декларуванню, відповідно до вимог цього Кодексу та наявності діючих (у тому числі призупинених) ліцензій на право здійснення діяльності з підакцизною продукцією, яка підлягає ліцензуванню згідно із законодавством та згідно з податковим та іншим законодавством особою, відповідальною за нарахування сум податкових зобов`язань з окремого податку або збору, застосування штрафних (фінансових) санкцій та пені, у тому числі за порушення у сфері зовнішньоекономічної діяльності, є контролюючий орган (підпункти 54.3.1, 54.3.3. пункту 54.3. статті 54 Податкового кодексу України).

Відповідно до підпункту 20.1.19. пункту 20.1 статті 20 ПК України контролюючі органи наділені, зокрема, правом застосовувати до платників податків передбачені законом фінансові (штрафні) санкції (штрафи) за порушення податкового чи іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на контролюючі органи; стягувати до бюджетів та державних цільових фондів суми грошових зобов`язань та/або податкового боргу у випадках, порядку та розмірі, встановлених цим Кодексом та іншими законами України; стягувати суми недоїмки із сплати єдиного внеску; стягувати суми простроченої заборгованості суб`єктів господарювання перед державою (Автономною Республікою Крим чи територіальною громадою міста) за кредитами (позиками), залученими державою (Автономною Республікою Крим чи територіальною громадою міста) або під державні (місцеві) гарантії, а також за кредитами із бюджету в порядку, визначеному цим Кодексом та іншими законами України.

Згідно пункту 120.1 статті 120 ПК України неподання (крім випадків, якщо податкова декларація не подається відповідно до пункту 49.2 статті 49 цього Кодексу) або несвоєчасне подання платником податків або іншими особами, зобов`язаними нараховувати і сплачувати податки та збори, податкових декларацій (розрахунків), а також іншої звітності, обов`язок подання якої до контролюючих органів передбачено цим Кодексом, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 170 гривень, за кожне таке неподання або несвоєчасне подання. Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 1020 гривень за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

У відповідності із пунктом 126.1 статті 126 ПК України у разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов`язання (крім випадків, передбачених пунктом 126.2 цієї статті) протягом строків, визначених цим Кодексом, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах: при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов`язання, - у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу; при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов`язання, - у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.

Згідно підпункту 129.1.1. пункту 129.1. статті 129 Податкового кодексу України після закінчення встановлених цим Кодексом строків погашення узгодженого грошового зобов`язання на суму податкового боргу нараховується пеня. Нарахування пені розпочинається: а) при самостійному нарахуванні суми грошового зобов`язання платником податків - від першого робочого дня, наступного за останнім днем граничного строку сплати грошового зобов`язання, визначеного цим Кодексом; б) при нарахуванні суми грошового зобов`язання контролюючими органами - від першого робочого дня, наступного за останнім днем граничного строку сплати грошового зобов`язання, визначеного у податковому повідомленні - рішенні згідно із цим Кодексом.

Нарахування пені закінчується у випадках, визначених пунктом 129.3. статті 129 Податкового кодексу України. Відповідно до пункту 131.1. статті 131 Податкового кодексу України нараховані контролюючим органом суми пені самостійно сплачуються платником податків.

Камеральною перевіркою даних, задекларованій у податковій звітності з податку на додану вартість за грудень 2018 року, яка виражена в акті №1498/26-15-12-07-20/41527709 від 14.02.2019, встановлено порушення відповідачем п.198.6 статті 198 ПК України, що призвело до заниження податкового зобов`язання з податку на додану вартість за грудень 2018 року на суму 390417,00 грн. (а.с.10).

Камеральною перевіркою дотримання вимог податкового законодавства в частині своєчасності подання податкової звітності з податку на додану вартість за січень 2019 року, яка виражена в акті від 24.09.2019 №3562/26-15-04-11-13, встановлено неподання відповідачем податкової звітності з податку на додану вартість за січень 2019 року (а.с.15).

Камеральною перевіркою даних своєчасності подання податкової декларації з податку на прибуток за 2018 рік, яка виражена в акті від 19.04.2019 №4370/26-15-12-41522709, встановлено неподання подання ТОВ «Серт компані» податкової декларації платника податку на прибуток за 2018 рік (граничний термін подання до 01.03.2019) (а.с.18).

Камеральною перевіркою про порушення правил сплати (перерахування) податків, зборів, яка виражена в акті від 28.04.2020 №802/09195504/41527709, встановлено порушення відповідачем термінів сплати самостійно визначеного грошового зобов`язання з податку на прибуток підприємства протягом строків, визначених п.57.1 статті 57 ПК України (а.с.21).

Головним управління ДФС у м. Києві на підставі акту перевірки №1498/26-15-12-07-20/41527709 від 14.02.2019 прийнято податкове повідомлення-рішення за №0340501207 від 23.04.2019 на суму 488021,25 грн. за платежем податок на додану вартість, з них: 390417 грн. основне зобов`язання та штрафні (фінансові) санкції на суму 97604,25 грн. (а.с.8).

Головним управлінням ДПС у м. Києві на підставі акту перевірки від 24.09.2019 №3562/26-15-04-11-13 прийнято податкове повідомлення-рішення №007763411 від 27.09.2019, яким до відповідача застосовано штрафні (фінансові) санкції за платежем податок на додану вартість на суму 1020,00 грн. (а.с.13).

Контролюючим органом на підставі акту перевірки 19.04.2019 №4370/26-15-12-41522709 прийнято податкове повідомлення-рішення №04926761212 від 13.06.2019, яким до відповідача застосовано штрафні (фінансові) санкції за платежем податок на прибуток підприємств на суму 170,00 грн. (а.с.16).

Позивачем прийнято податкове повідомлення-рішення від 29.04.2020 №0049875504, яким до відповідача застосовано штрафні (фінансові) санкції за платежем податок на прибуток підприємств в сумі 101,20 грн. (а.с.20).

Податкові повідомлення-рішення №007763411 від 27.09.2019, №04926761212 від 13.06.2019 та №0049875504 від 29.04.2020 направлялися відповідачу, однак були повернуті на адресу позивача, що підтверджується конвертами, копії яких містяться в матеріалах справи (а.с.14, 17, 22).

Направлені відповідачу зазначені вище податкові повідомлення-рішення є врученими на підставі пункту 58.3. статті 58 та статті 42 Податкового кодексу України.

Оскільки, відповідачем у відповідності до статті 56 Податкового кодексу України не порушена процедура адміністративного оскарження податкових зобов`язань визначених вказаними податковими повідомленнями-рішеннями, визначені суми нарахованих штрафних (фінансових) санкцій є узгодженими.

Як зазначає позивач та підтверджує довідкою про борг та інтегрованою карткою платника сума до стягнення згідно податкового повідомлення-рішення №04926761212 від 13.06.2019 у зв`язку із частковою сплатою становить 167,00 грн. (а.с.6, 23-26).

Відповідно пункту 59.5 статті 59 Податкового кодексу України у разі якщо у платника податків, якому надіслано (вручено) податкову вимогу, сума податкового боргу збільшується (зменшується), погашенню підлягає вся сума податкового боргу такого платника податку, що існує на день погашення.

У разі якщо після направлення (вручення) податкової вимоги сума податкового боргу змінилася, але податковий борг не був погашений в повному обсязі, податкова вимога додатково не надсилається (не вручається).

На виконання вимог статті 59 Податкового кодексу України, відповідачу надіслано податкову вимогу форми Ю №89658-17 від 21.02.2019. Відповідно до норм статті 42 Податкового кодексу України вимога вважається врученою відповідачу (а.с.7). Податкова вимога є неоскаржена та невідкликана.

Щодо узгодження суми податкового зобов`язання, визначеного податковим повідомленням-рішенням №0340121207 від 23.04.2019, суд зазначає наступне.

На виконання пункту 5 ухвали суду про відкриття провадження позивачем надано докази надіслання вказаного податкового повідомлення-рішення відповідачу, із яких слідує, що податкове повідомлення-рішення №0340501207 від 23.04.2019 надіслано відповідачу 29.03.2019, що підтверджується відтиском штампу підприємства поштового зв`язку, тобто на місяць раніше від дати прийняття цього податкового повідомлення-рішення.

Ухвалою суду витребувано у відповідача пояснення щодо підстав надіслання 29.03.2019 ТОВ «Серт компані» податкового повідомлення-рішення №0340501207 від 23.04.2019.

На виконання ухвали відповідачем надано запит від 27.07.2022 №795/7/09-19-13-02-08 надісланий до Головного управління ДПС у м. Києві про надання пояснення (а.с.53).

У відповідь на вказаний запит Головним управлінням ДПС у м. Києві листом від 09.08.2022 №9146/7/26-15-04-13-07 повідомлено про те, що листами Головного управління ДПС у м. Києві від 28.12.2021 №4092/26-15-59-03-16 на адресу Головного управління ДПС у Івано-Франківській області надіслано матеріали контрольно-перевірочної роботи по ТОВ «Серт компані», а саме акт від 14.02.2019 та податкове повідомлення-рішення №0340121207 від 23.04.2019 та докази їх вручення (а.с.67).

Ухвалою суду витребувано у Головного управління ДПС у м. Києві пояснення щодо підстав надіслання 29.03.2019 ТОВ «Серт компані» податкового повідомлення-рішення №0340501207 від 23.04.2019.

На виконання цієї ухвали Головним управлінням ДПС у м. Києві повідомлено, що Головним управлінням ДПС у м. Києві надіслано лист до КМД АТ «УКРПОШТА» м. Києва від 23.08.2022 для отримання інформації щодо фактичної дати отримання листа у відділенні КМД АТ «УКРПОШТА» та фактичної дати відправлення рекомендованого листа з повідомленням до поштового відділення у м. Івано-Франківськ, вул. Хриплинська, 11. Зазначено, що після отримання відповіді від КМД АТ «УКРПОШТА» м. Києва, Головним управлінням ДПС у м. Києві буде додатково повідомлено інформацію про дату відправлення листа до поштового відділення. Що стосується отримання рекомендованого листа ТОВ «Серт компані» з податковим повідомленням-рішенням №0340121207 від 23.04.2019, Головним управлінням ДПС у м. Києві немає можливості проконтролювати передачу листа безпосередньо суб`єкту господарювання. Головним управлінням ДПС у м. Києві не надано пояснень з приводу надіслання податкового повідомлення-рішення №0340501207 від 23.04.2019 відповідачу 29.03.2019, тобто на місяць раніше від дати прийняття цього податкового повідомлення-рішення (а.с.75).

Жодних інших доказів чи пояснень станом на час прийняття рішення у справі ні Головним управлінням ДПС у м. Києві, ні позивачем не надано.

Отже, надані контролюючим органом докази надіслання податкового повідомлення-рішення №0340501207 від 23.04.2019 свідчать про надіслання ТОВ «Серт компані» поштового відправлення 29.03.2019, що підтверджується відтиском штампу підприємства поштового зв`язку.

Оскільки, податкове повідомлення-рішення №0340121207, яке прийняте 23.04.2019, не може бути надіслано платнику податків 29.03.2019, тобто раніше дати його прийняття, суду не доведено факту узгодження суми грошового зобов`язання та штрафних санкцій, визначених позивачу в податковому повідомленні-рішенні №0340501207 від 23.04.2019.

За змістом приписів підпункту 14.1.156. пункту 14.1. статті 14, пункту 54.2. статті 54, пункту 57.3. статті 57, пункту 58.3. статті 58 ПК України податковим боргом вважається лише сума узгодженого грошового зобов`язання, не сплаченого платником податків у встановлений Податковим кодексом України строк, відтак, в задоволенні позову в цій частині слід відмовити.

Податковим органом нараховано пеню в розмірі 23567,80 грн., що підтверджується довідкою про борг та витягом з історії недоїмок платника податку відповідача (а.с.6, 23-26).

Згідно витягу з історії недоїмок з податку на додану вартість відповідача податковим органом нараховано пеню в розмірі 1,59 грн. згідно податкової декларації з податку на додану вартість №9307819725 від 19.01.2019. Також позивачем нараховано пеню в розмірі 23566,21 грн. згідно податкового повідомлення-рішення №0340501207 від 23.04.2019, тобто податкового повідомлення-рішення, яке є неузгодженим.

Таким чином, пеня в розмірі 23566,21 грн. стягненню не підлягає.

Підпунктом 14.1.156. пункту 14.1. статті 14 Податкового кодексу України визначено, що податкове зобов`язання - це сума коштів, яку платник податків, у тому числі податковий агент, повинен сплатити до відповідного бюджету як податок або збір на підставі, в порядку та строки, визначені податковим законодавством (у тому числі сума коштів, визначена платником податків у податковому векселі та не сплачена в установлений законом строк).

Відповідно до підпункту 14.1.175. пункту 14.1. статті 14 Податкового кодексу України податковий борг - це сума узгодженого грошового зобов`язання (з урахуванням штрафних санкцій за їх наявності), але не сплаченого платником податків у встановлений цим Кодексом строк, а також пеня, нарахована на суму такого грошового зобов`язання.

Враховуючи вищевикладене, суд зазначає, що сума узгоджених податкових зобов`язань з податку на додану вартість (1020,00 грн.), податку на прибуток (268,20 грн.) та пені (1,59 грн.) в загальному розмірі 1289,79 грн. є податковим боргом відповідача, який ним не сплачено.

Податковий борг відповідача підтверджується довідкою про податковий борг (а.с.5), корінцем податкової вимоги (а.с.6), податковими повідомленнями-рішеннями (а.с.7, 11, 15, 19), інтегрованою карткою платника податків (а.с.23-26).

Доказів, які б свідчили про погашення заборгованості відповідачем суду не надано.

За таких обставин суд приходить до висновку, що відповідач зобов`язаний сплатити податковий борг в загальній сумі 1289,79 грн. Наявність такого обов`язку у відповідача є визначальним для вирішення вказаного спору, крім того, такий обов`язок забезпечується статтею 67 Конституції України.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що позовні вимоги є частково обґрунтованими, а позов таким що підлягає частковому задоволенню.

Підстави для розподілу судових витрат відсутні.

На підставі статті 129-1 Конституції України, керуючись статтями 139, 241-246, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

ВИРІШИВ:

Позов задовольнити частково.

Стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю «Серт компані» в дохід бюджету податковий борг в сумі 1289,79 грн. (одна тисяча двісті вісімдесят дев`ять гривень 79 копійок).

В задоволенні решти позову відмовити.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення безпосередньо до суду Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Учасники справи:

позивач - Головне управління ДПС в Івано-Франківській області (код ЄДРПОУ ВП 43968084, вул. Незалежності, 20, м. Івано-Франківськ, 76018),

відповідач - товариство з обмеженою відповідальністю «Серт компані» (код ЄДРПОУ 41527709, вул. Хриплинська, 11, м. Івано-Франківськ, 76018).

Суддя /підпис/ Біньковська Н.В.

Дата ухвалення рішення07.12.2023
Оприлюднено11.12.2023
Номер документу115511103
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо адміністрування окремих податків, зборів, платежів

Судовий реєстр по справі —300/1965/22

Постанова від 29.04.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Бруновська Надія Володимирівна

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Бруновська Надія Володимирівна

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Бруновська Надія Володимирівна

Ухвала від 11.03.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Бруновська Надія Володимирівна

Ухвала від 19.02.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Іщук Лариса Петрівна

Ухвала від 22.01.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Іщук Лариса Петрівна

Рішення від 07.12.2023

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 16.08.2022

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 01.08.2022

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 19.07.2022

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні