Ухвала
від 11.12.2023 по справі 127/37732/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/37732/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 грудня 2023 р. м. Вінниця

Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Медяна Ю.В., ознайомившись з матеріалами позову ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Лозинка» про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», ОСОБА_2 , ТОВ «Лозинка» про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Дана позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням вимог ст. 175,177 ЦПК України з наступних підстав.

Позивачем в порушення вимог п. 5 ч. 3 ст. 175, ч.5 ст.177 ЦПК України у позовній заяві не викладено обставин, якими він обґрунтовує свої вимоги, не зазначено та не додано до позовної заяви докази, які їх підтверджують, а саме:

- докази, що відповідач ОСОБА_2 на момент вчинення дорожньо-транспортної пригоди дійсно перебував в трудових відносинах з ТОВ «Лозинка;

- докази, що 07.02.2023 ОСОБА_1 звертався до ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» із повідомленням про дорожньо-транспортну пригоду;

- докази, що ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» визначило розмір страхового відшкодування, з яким ОСОБА_1 висловив незгоду, а також підтвердження факту доведення до ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» даної незгоди.

Згідно ч.5 ст.177 ЦПК України позивач зобов`язаний додати до позовної заяви всі наявні в нього докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги.

Ознайомившись з додатками доданими до позову, суддя встановив, що зміст копіі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу неможливо встановити, так як ксерокопія неналежної якості Крім цього, згідно із ч.5 ст.177 ЦПК України,позивач зобов`язаний додати до позовної заяви всі наявні в нього докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги (якщо подаються письмові чи електронні докази позивач може додати до позовної заяви копії відповідних доказів).

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України, суддя встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Виходячи знаведеного вище,позовна заява ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Лозинка» про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди підлягає залишенню без руху.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 175, 185 ЦПК України,

у х в а л и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Лозинка» про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди залишити без руху.

Позивачу надати строк - 5 днів з дня отримання копії ухвали суду для усунення недоліків позову.

Роз`яснити,що вразі невиконаннявимоги судув установленийстрок позовназаява вважатиметьсянеподаною ібуде повернутапозивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення11.12.2023
Оприлюднено12.12.2023
Номер документу115531459
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Судовий реєстр по справі —127/37732/23

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні