Ухвала
від 05.12.2023 по справі 924/922/21
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


УХВАЛА

"05" грудня 2023 р.Справа № 924/922/21

м. Хмельницький

Господарський суд Хмельницької області у складі судді Заярнюка І.В. за участю секретаря судового засідання Виноградова Б.С., розглянувши матеріали клопотання про оголошення транспортних засобів та сільськогосподарської техніки боржника в розшук у справі

за заявою кредитора: Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "УКРГАЗБАНК", м. Київ

до боржника: Сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ", м. Хмельницький

про банкрутство

представники сторін:

від кредитора: Галюк В.В. згідно витягу

арбітражний керуючий: не з`явився

В судовому засіданні відповідно до ст. 233 ГПК України проголошено вступну та резолютивну частини ухвали.

встановив: в провадженні суду області знаходиться справа за заявою ПАТ Акціонерний банк "УКРГАЗБАНК", м. Київ, до боржника Сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ", м. Хмельницький про банкрутство.

Ухвалою суду від 12.01.2022 відкрито провадження у справі про банкрутство сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (вулиця Зарічанська, будинок 3/2, блок 5/2-1, місто Хмельницький, Хмельницька область, 29017, код 39847648), визнано грошові вимоги Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "УКРГАЗБАНК" (вулиця Єреванська, будинок 1, місто Київ, код 23697280) в загальній сумі 139 064 295,00 грн.

Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та процедуру розпорядження майном боржника.

З метою виявлення кредиторів боржника 17.01.2022 року оприлюднено повідомлення про відкриття провадження у справі банкрутство сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (вулиця Зарічанська, будинок 3/2, блок 5/2-1, місто Хмельницький, Хмельницька область, 29017, код 39847648). на офіційному веб-порталі судової влади України.

Ухвалою господарського суду Хмельницької області від 05.04.2023р. у справі №924/922/21 було призначено розпорядником майна арбітражного керуючого Гапіну Н.В.

Постановою від 09.08.2023р. припинено процедуру розпорядження майном сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (29017, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 3/2, блок 5/2-1, код ЄДРПОУ 39847648). Припинено повноваження розпорядника майна арбітражного керуючого Гапіної Н.В. Визнано сільськогосподарський обслуговуючий кооператив "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (29017, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 3/2, блок 5/2-1, код ЄДРПОУ 39847648) банкрутом. Відкрито відносно сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (29017, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 3/2, блок 5/2-1, код ЄДРПОУ 39847648) ліквідаційну процедуру строком на 12 місяців. Ліквідатором сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (29017, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 3/2, блок 5/2-1, код ЄДРПОУ 39847648) призначено арбітражного керуючого Гапіну Наталію Вікторівну (свідоцтво на здійснення арбітражного керуючого №710 від 01.04.2013р., поштова адреса: АДРЕСА_1 ).

23.11.2023р. від арбітражного керуючого (ліквідатора) СОК "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" надійшло клопотання про зобов`язання Головне управління Національної поліції у Хмельницькій області оголосити в розшук у т.ч. із включенням до інформаційної підсистеми "Гарпун", інформаційно - телекомунікаційної системи "Інформаційний портал Національної поліції України" транспортні засоби та сільськогосподарську техніку.

Ухвалою суду від 24.11.2023р. вказане клопотання клопотання ліквідатора призначено до розгляду в судовому засіданні.

29.11.2023р. на адресу суду надійшло клопотання арбітражного керуючого (ліквідатора) про проведення судового засіданні без її участі та задовольнити клопотання про вжиття заходів забезпечення вимог кредиторів шляхом оголошення у розшук та затримання транспортних засобів та сільськогосподарської техніки в повному обсязі.

Представник ініціюючого кредитора в судовому засіданні підтримав подане ліквідатором клопотання.

Судом враховується, що згідно статей 42, 46 Господарського процесуального кодексу України участь сторони у судовому засіданні є її правом. При цьому, норми вказаної статті зобов`язують сторони добросовісно користуватись належними їм процесуальними права.

З огляду на викладене, враховуючи належне повідомлення учасників провадження про дату, час та місце розгляду справи, суд вважає за можливе розглянути клопотання за наявними в ньому матеріалами.

Обґрунтовуючи клопотання ліквідатор зазначив, що ним з`ясовано наявність транспортних засобів (згідно переліку), зареєстрованих за СОК "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ". За станом на дату подання цього клопотання вищевказані транспортні засоби не повертались у відання ліквідатора (арбітражного керуючого) СОК "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ", їх місцезнаходження ліквідатору не відоме. Він позбавлений можливості безпосередньо вимагати від органів Національної поліції оголошення транспортних засобів у розшук. Крім того у нього відсутня можливість виявити вищезазначені транспортні засоби без вчинення відповідних дій правоохоронними органами. Вказав на необхідності задовольнити клопотання, оскільки дані заходи необхідні для виявлення майна банкрута та подальшої його реалізації з метою погашення вимог кредиторів.

Розглянувши матеріали справи та клопотання ліквідатора, господарським судом враховується наступне:

Відповідно до ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Згідно зі ст.40 Кодексу України з процедур банкрутства, господарський суд має право за клопотанням сторін або учасників справи чи за своєю ініціативою вжити заходів до забезпечення вимог кредиторів. Господарський суд за клопотанням розпорядника майна, кредиторів або з власної ініціативи може заборонити боржнику вчиняти без згоди арбітражного керуючого правочини, а також зобов`язати боржника передати цінні папери, майно, інші цінності на зберігання третім особам, вчинити чи утриматися від вчинення певних дій або вжити інших заходів для збереження майна боржника (у тому числі шляхом позбавлення боржника права розпорядження його нерухомим майном або цінними паперами без згоди розпорядника майна або суду, який розглядає справу про банкрутство; накладення арешту на конкретне рухоме майно боржника), про що виноситься ухвала.

Заходи щодо забезпечення вимог кредиторів діють відповідно до дня введення процедури санації і призначення керуючого санацією або до прийняття постанови про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури і призначення ліквідатора, або до закриття провадження у справі. Господарський суд також має право скасувати або змінити заходи щодо забезпечення вимог кредиторів до настання вищезазначених обставин, про що постановляє ухвалу.

Статтею 136 ГПК України передбачено, що господарський суд за заявою учасника справи має право вжити передбачених статтею 137 цього Кодексу заходів до забезпечення позову.

Забезпечення позову допускається в будь-якій стадії провадження у справі, якщо невжиття таких заходів може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення господарського суду.

При цьому, положення ГПК України про забезпечення позову застосовуються у справі про банкрутство з урахуванням вимог, що визначають особливості провадження у справі про банкрутство як окремої форми судового процесу.

Відтак, з метою захисту прав та інтересів кредиторів, а також збереження майнових активів боржника, господарський суд, у провадженні якого перебуває справа про банкрутство, вправі вжити заходів щодо забезпечення вимог кредиторів, передбачені загальними положеннями ст. 137 ГПК України, а також інших заходів, застосування яких, за переконанням суду, є необхідним у конкретному випадку, з урахуванням спеціальних норм Кодексу України з процедур банкрутства.

Судом враховано, що основною метою провадження у справі про банкрутство є відновлення платоспроможності боржника та задоволення сукупного кола його кредиторів, яке передбачає послідовне виконання сторонами та учасниками процесу, арбітражним керуючим обов`язків, що визначені та передбачені положеннями Кодексу України з процедур банкрутства.

У відповідності до положень ст.61 Кодексу України з процедур банкрутства, ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження: приймає у своє відання майно боржника, забезпечує його збереження; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; проводить інвентаризацію та визначає початкову вартість майна банкрута; аналізує фінансовий стан банкрута; виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; формує ліквідаційну масу; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб; продає майно банкрута для задоволення вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому цим Кодексом.

З дня призначення ліквідатора до нього переходять права керівника (органів управління) юридичної особи - банкрута.

Згідно ст. 62 Кодексу України з процедур банкрутства, усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або господарського відання, включаються до складу ліквідаційної маси.

Відповідно до приписів чинного законодавства України, право оголошувати в розшук автотранспортні засоби мають органи Державної виконавчої служби в порядку ст. 36 Закону України "Про виконавче провадження" та правоохоронні органи відповідно до законодавства, що регулює їх діяльність.

Процедуру тимчасового затримання, зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках та їх повернення визначено постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2008р. №1102 "Про затвердження Порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках".

Судом враховується, що ліквідатор позбавлений можливості виявити транспортний засіб зазначений в клопотанні та вжити заходів для формування ліквідаційної маси, передбачених Кодексом України з процедур банкрутства. Крім того, ліквідатор банкрута позбавлений повноважень безпосередньо вимагати від органів Національної поліції оголошення транспортних засобів у розшук. А також, у ліквідатора відсутня можливість виявити зазначені вище транспортні засоби без вчинення відповідних дій правоохоронними органами.

Судом звертається увага також на те, що, враховуючи можливість пересування та приховування транспортних засобів, що зареєстровані за СОК "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" на території України, нездійснення заходів щодо розшуку даного майна банкрута призведе до фактичного незадоволення заявлених кредиторських вимог.

За таких обставин, суд вважає необхідним задовольнити клопотання ліквідатора щодо розшуку зазначених вище транспортних засобів, що зареєстровані за СОК "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ".

Керуючись ст. ст. 40, 59, 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 169, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора - арбітражного керуючого Гапіної Н.В. (від 22.11.2023р.) про оголошення в розшук транспортних засобів, що зареєстровані за Сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" задовольнити.

Оголосити в розшук зареєстровані за Сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (код ЄДРПОУ 39847648) сільськогосподарську техніку:

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_1 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006863, Номер державної реєстрації: НОМЕР_2

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_3 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006885, Номер державної реєстрації: НОМЕР_4

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_5 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006917, Номер державної реєстрації: НОМЕР_6

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_7 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006934, Номер державної реєстрації: НОМЕР_8

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_9 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006868, Номер державної реєстрації: НОМЕР_10

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_11 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006943,Номер державної реєстрації: НОМЕР_12

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_13 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006910, Номер державної реєстрації: НОМЕР_14

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_15 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006914, Номер державної реєстрації: НОМЕР_16

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_17 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006875,Номер державної реєстрації: НОМЕР_18

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_19 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006860, Номер державної реєстрації: НОМЕР_20

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_21 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006955, Номер державної реєстрації: НОМЕР_22

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_23 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006945, Номер державної реєстрації: НОМЕР_24

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_25 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006925, Номер державної реєстрації: НОМЕР_26

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_27 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006912, Номер державної реєстрації: НОМЕР_28

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_29 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006918, Номер державної реєстрації: НОМЕР_30

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_31 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006920, Номер державної реєстрації: НОМЕР_32

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун НОМЕР_33 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006898, Номер державної реєстрації: НОМЕР_34

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_35 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006896, Номер державної реєстрації: НОМЕР_36

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_37 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006873, Номер державної реєстрації: НОМЕР_38

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_39 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006881, Номер державної реєстрації: НОМЕР_40

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_41 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006871, Номер державної реєстрації: НОМЕР_42

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_43 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006947, Номер державної реєстрації: НОМЕР_44

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_45 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006923, Номер державної реєстрації: НОМЕР_46

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_47 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006899, Номер державної реєстрації: НОМЕР_48

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_49 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006861, Номер державної реєстрації: НОМЕР_50

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_51 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006913, Номер державної реєстрації: НОМЕР_52

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_53 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006889, Номер державної реєстрації: НОМЕР_54

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_55 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006894, Номер державної реєстрації: НОМЕР_56

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_57 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006949, Номер державної реєстрації: НОМЕР_58

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_59 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006911, Номер державної реєстрації: НОМЕР_60

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_61 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006882, Номер державної реєстрації: НОМЕР_62

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_63 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006864, Номер державної реєстрації: НОМЕР_64

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_65 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006905, Номер державної реєстрації: НОМЕР_66

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_67 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006926, Номер державної реєстрації: НОМЕР_68

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_69 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006879, Номер державної реєстрації: НОМЕР_70

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_71 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006930, Номер державної реєстрації: НОМЕР_72

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_73 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006950, Номер державної реєстрації: НОМЕР_74

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_75 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006922, Номер державної реєстрації: НОМЕР_76

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_77 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006865, Номер державної реєстрації: НОМЕР_78

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_79 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006933, Номер державної реєстрації: НОМЕР_80

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_81 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006908, Номер державної реєстрації: НОМЕР_82

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_83 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006874, Номер державної реєстрації: НОМЕР_84

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_85 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006880, Номер державної реєстрації: НОМЕР_86

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_87 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006893, Номер державної реєстрації: НОМЕР_88

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_89 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006888, Номер державної реєстрації: НОМЕР_90

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_91 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006884, Номер державної реєстрації: НОМЕР_92

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_93 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006939, Номер державної реєстрації: НОМЕР_94

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_95 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006940, Номер державної реєстрації: НОМЕР_96

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_97 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006929, Номер державної реєстрації: НОМЕР_98

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_99 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006916, Номер державної реєстрації: НОМЕР_100 .

- автомобіль легковий, RENAULT LOGAN, 2015 року випуску, колір -білий, Номер об`єкта: НОМЕР_101 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_102

Зобов`язати Головне управління Національної поліції України у Хмельницькій області (м.Хмельницький, вул.Зарічанська, 7) внести до відповідних пошукових баз даних (в тому числі з включенням до інформаційної підсистеми "Гарпун", інформаційно - телекомунікаційної системи "Інформаційний портал Національної поліції України" та інших систем відеоконтролю) транспортні засоби, що зареєстровані за Сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" (код ЄДРПОУ 39847648):

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_1 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006863, Номер державної реєстрації: НОМЕР_2

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_3 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006885, Номер державної реєстрації: НОМЕР_4

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_5 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006917, Номер державної реєстрації: НОМЕР_6

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_7 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006934, Номер державної реєстрації: НОМЕР_8

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_9 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006868, Номер державної реєстрації: НОМЕР_10

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_11 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006943,Номер державної реєстрації: НОМЕР_12

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_13 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006910, Номер державної реєстрації: НОМЕР_14

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_15 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006914, Номер державної реєстрації: НОМЕР_16

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_17 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006875,Номер державної реєстрації: НОМЕР_18

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_19 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006860, Номер державної реєстрації: НОМЕР_20

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_21 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006955, Номер державної реєстрації: НОМЕР_22

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_23 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006945, Номер державної реєстрації: НОМЕР_24

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_25 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006925, Номер державної реєстрації: НОМЕР_26

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_27 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006912, Номер державної реєстрації: НОМЕР_28

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_29 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006918, Номер державної реєстрації: НОМЕР_30

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_31 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006920, Номер державної реєстрації: НОМЕР_32

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун НОМЕР_33 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006898, Номер державної реєстрації: НОМЕР_34

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_35 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006896, Номер державної реєстрації: НОМЕР_36

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_37 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006873, Номер державної реєстрації: НОМЕР_38

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_39 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006881, Номер державної реєстрації: НОМЕР_40

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_41 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006871, Номер державної реєстрації: НОМЕР_42

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_43 , 2015р.в., Номер об`єкта: 15006947, Номер державної реєстрації: НОМЕР_44

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_45 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006923, Номер державної реєстрації: НОМЕР_46

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_47 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006899, Номер державної реєстрації: НОМЕР_48

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_49 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006861, Номер державної реєстрації: НОМЕР_50

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_51 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006913, Номер державної реєстрації: НОМЕР_52

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_53 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006889, Номер державної реєстрації: НОМЕР_54

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_55 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006894, Номер державної реєстрації: НОМЕР_56

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_57 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006949, Номер державної реєстрації: НОМЕР_58

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_59 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006911, Номер державної реєстрації: НОМЕР_60

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_61 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006882, Номер державної реєстрації: НОМЕР_62

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_63 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006864, Номер державної реєстрації: НОМЕР_64

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_65 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006905, Номер державної реєстрації: НОМЕР_66

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_67 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006926, Номер державної реєстрації: НОМЕР_68

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_69 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006879, Номер державної реєстрації: НОМЕР_70

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_71 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006930, Номер державної реєстрації: НОМЕР_72

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_73 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006950, Номер державної реєстрації: НОМЕР_74

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_75 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006922, Номер державної реєстрації: НОМЕР_76

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_77 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006865, Номер державної реєстрації: НОМЕР_78

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_79 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006933, Номер державної реєстрації: НОМЕР_80

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_81 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006908, Номер державної реєстрації: НОМЕР_82

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_83 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006874, Номер державної реєстрації: НОМЕР_84

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_85 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006880, Номер державної реєстрації: НОМЕР_86

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_87 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006893, Номер державної реєстрації: НОМЕР_88

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_89 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006888, Номер державної реєстрації: НОМЕР_90

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_91 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006884, Номер державної реєстрації: НОМЕР_92

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_93 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006939, Номер державної реєстрації: НОМЕР_94

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_95 , 2016 р.в., Номер об`єкта: 15006940, Номер державної реєстрації: НОМЕР_96

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_97 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006929, Номер державної реєстрації: НОМЕР_98

- трактор БЕЛАРУС - 1523, двигун № НОМЕР_99 , 2015 р.в., Номер об`єкта: 15006916, Номер державної реєстрації: НОМЕР_100 .

- автомобіль легковий, RENAULT LOGAN, 2015 року випуску, колір -білий, Номер об`єкта: НОМЕР_101 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_102 .

Зобов`язати Головне управління Національної поліції України у Хмельницькій області (м.Хмельницький, вул.Зарічанська, 7) повідомити господарський суд та ліквідатора (Гапіну Наталію Вікторівну адреса: АДРЕСА_1 , тел НОМЕР_103 , ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ) про місцеперебування розшукуваних транспортних засобів.

Ухвала набрала законної сили 05.12.2023р. та може бути оскаржена в порядку та строки визначені ст.256-257 ГПК України.

Повний текст складено 06.12.023р.

Суддя І.В. Заярнюк

Віддрук. 3 прим.

1 - до справи;

2 - ПАТ АБ "УКРГАЗБАНК напраити на ел.адресу ІНФОРМАЦІЯ_2, ІНФОРМАЦІЯ_3, contactcentre@ukrgasbank.com

3 - СОК "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ КООПЕРАТИВ" 29017, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, б. 3/2, блок 5/2-1 та на ел. - ІНФОРМАЦІЯ_4

4 - ГУ ДПС у Хмельницькій області km.official@tax.gov.ua

5- арбітражному керуючому Гапіній Н.В - на ел.адресу ІНФОРМАЦІЯ_1

6-Головне управління Національної поліції у Хмельницькій області (29017, м.Хмельницький, вул.Зарічанська, 7) з повідомленням про вручення.

Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено13.12.2023
Номер документу115542422
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —924/922/21

Ухвала від 01.05.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Крейбух О.Г.

Ухвала від 22.04.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 19.04.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Розізнана І.В.

Рішення від 12.02.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 05.12.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 24.11.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 22.11.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 16.11.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 26.10.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

Ухвала від 23.10.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заярнюк І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні