Ухвала
від 13.12.2023 по справі 128/5041/23
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/5041/23

УХВАЛА

Іменем України

13 грудня 2023 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області у складі головуючого судді - Фанда О.А., розглянувши матеріали клопотання ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки і піклування Шевченківської селищної ради Харківської області, Орган опіки та піклування Стрижавської селищної ради Вінницької області, Стрижавський дитячий будинок-інтернат Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної ради, про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною, -

в ст ан ов ив:

ОСОБА_1 звернулася до суду з клопотанням про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною.

13 грудня 2023 року представник заявника ОСОБА_1 адвокат Грищенко О.В. подав заяву про залишення клопотання без розгляду.

Відповідно до ч.3 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Суд приходить до висновку, що подане клопотання підлягає залишенню без розгляду з наступних підстав.

Відповідно до п. 5 ч.1ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подала заяву про залишення позову без розгляду.

Зазначене не перешкоджає заявнику повторно звернутися до суду з цим самим клопотанням.

З урахуванням викладеного, керуючисьст. 257 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Клопотання ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки і піклування Шевченківської селищної ради Харківської області, Орган опіки та піклування Стрижавської селищної ради Вінницької області, Стрижавський дитячий будинок-інтернат Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної ради, про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Вінницького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в п`ятнадцятиденний строк з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала не була вручена в день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя - О.А. Фанда

Дата ухвалення рішення13.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115607869
СудочинствоЦивільне
Сутьзалишення позову без розгляду. Зазначене не перешкоджає заявнику повторно звернутися до суду з цим самим клопотанням. З урахуванням викладеного, керуючисьст. 257 ЦПК України, суд

Судовий реєстр по справі —128/5041/23

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні