Ухвала
від 11.12.2023 по справі 945/2841/23
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Справа № 945/2841/23

Провадження № 2/945/1023/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

11 грудня 2023 року м. Миколаїв

Суддя Миколаївського районного суду Миколаївської області Шаронова Н.О., перевірив виконання вимог ст. ст. 175, 177 ЦПК України, за позовом керівника Миколаївської окружної прокуратури в інтересах держави в особі: Національної служби здоров`я України (проспектСтепана Бандери,19,м.Київ)до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 )про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину, -

встановив:

Позовна заява підсудна Миколаївському районному суду Миколаївської області.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, залишення заяви без руху або повернення позовної заяви не вбачається.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

Оскільки рішення суду може вплинути на права та обов`язки Комунального некомерційного підприємства БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ВЕСНЯНСЬКОЇ, НЕЧАЯНСЬКОЇ, РАДСАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКИХ РАД МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, суд, на підставі ч. 3 ст. 53 ЦПК України, вважає за необхідне залучити Комунальне некомерційнепідприємство БАГАТОПРОФІЛЬНАЛІКАРНЯ ВЕСНЯНСЬКОЇ,НЕЧАЯНСЬКОЇ,РАДСАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКИХРАД МИКОЛАЇВСЬКОГОРАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇОБЛАСТІ до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Керуючись ч. 3 ст. 53, ст. 187 Цивільного процесуального кодексу України, -

ухвалив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом керівника Миколаївської окружної прокуратури в інтересах держави в особі: Національної служби здоров`я України до ОСОБА_1 про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання, яке відбудеться 03січня 2024року о09годині 40хвилин у приміщенні Миколаївського районного суду Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Веселинівська, 43.

Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Комунальне некомерційне підприємство БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ВЕСНЯНСЬКОЇ, НЕЧАЯНСЬКОЇ, РАДСАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКИХ РАД МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Запропонувати:

- відповідачу ОСОБА_1 протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення цієї ухвали надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, а такожтретій особі- копію відзиву та доданих до нього документів.

Роз`яснити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Комунальному некомерційному підприємству БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ВЕСНЯНСЬКОЇ, НЕЧАЯНСЬКОЇ, РАДСАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКИХ РАД МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ; право, протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення цієї ухвали подати пояснення щодо позову.

Веб адреса сторінки Миколаївського районного суду Миколаївської області на офіційному веб порталі судової влади України в мережі Інтернет mk.mk.court.gov.ua, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, відповідачу, а такожтретій особіодночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Відповідно до ч. 3 ст. 187 ЦПК України якщо привідкритті провадженняу справібуло вирішенопитання прозалучення третіхосіб,позивач непізніше двохднів здня врученнякопії ухвалипро відкриттяпровадження усправі повиненнаправити такимтретім особамкопії позовноїзаяви здодатками,а доказитакого направленнянадати судудо початкупідготовчого засіданняабо допочатку розглядусправи посуті впорядку спрощеногопозовного провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н. О. Шаронова

Дата ухвалення рішення11.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115612258
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину

Судовий реєстр по справі —945/2841/23

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Шаронова Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні