Ухвала
від 03.11.2023 по справі 676/3613/23
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/3613/23

Номер провадження 2/676/1431/23

УХВАЛА

03 листопада 2023 року м. Кам`янець-Подільський

Суддя Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області ШвецьО.Д., розглянувши позовну заяву та додані до неї копії документів ОСОБА_1 до російської федерації в особі міністерства юстиції російської федерації, третя особа: Політична партія «Гарант» про стягнення майнової та моральної шкоди завданою агресією проти України,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до російської федерації в особі міністерства юстиції російської федерації, третя особа: Політична партія «Гарант» про стягнення майнової та моральної шкоди завданою агресією проти України.

Ухвалою судді Кам`янець-Подільського міськрайонного суду від 26.05.2023 року заява залишена без руху в зв`язку з тим, що вона подана без додержання вимог, викладених у ст. 175 ЦПК України.

Копію вищезазначеної ухвали про залишення позовної заяви без руху надіслано рекомендованим листом з повідомленням про вручення на адресу, зазначену ним в позовній заяві та адресою її місця реєстрації.

Однак, вказаний рекомендований лист з ухвалою про залишення позовної заяви без руху повернувся на адресу суду із зазначеними причини повернення - "адресат відсутній за вказаною адресою".

З метою забезпечення повідомлення позивача про залишення його позовної заяви без руху, судом повторно направлено ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Однак, вказаний рекомендований лист з ухвалою про залишення позовної заяви без руху повернувся на адресу суду із зазначеними причини повернення - "адресат відсутній за вказаною адресою".

Крім того, з часу звернення до суду заявник самостійно, з власного бажання не цікавився питанням щодо прийняття його позову до розгляду.

На теперішній час недоліки позовної заяви позивачем не усунуті, в зв`язку з чим позовна заява вважається неподаною і підлягає поверненню.

Керуючись ст. 185 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Позов ОСОБА_1 до російської федерації в особі міністерства юстиції російської федерації, третя особа: Політична партія «Гарант» про стягнення майнової та моральної шкоди завданою агресією проти України вважати неподаним та повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Хмельницького апеляційного суду протягом 15 днів з дня її проголошення.

Суддя Кам`янець-Подільського

міськрайонного суду Швець О.Д.

Дата ухвалення рішення03.11.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115614763
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення майнової та моральної шкоди завданою агресією проти України

Судовий реєстр по справі —676/3613/23

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

Ухвала від 26.05.2023

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні