Ухвала
від 14.12.2023 по справі 150/634/23
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

14.12.2023 Єдиний унікальний номер судової справи: 150/634/23

Номер провадження: 6/150/14/23

УХВАЛА

про призначення заяви до розгляду

14 грудня 2023 року с. Мазурівка

Суддя Чернівецького районного суду Вінницької області Суперсон С.П., отримавши матеріали заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів», заінтересовані особи Акціонерне товариство «Ідея Банк», Чернівецький відділ державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником, -

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Чернівецького районного суду Вінницької області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів», заінтересовані особи Акціонерне товариство «Ідея Банк», Чернівецький відділ державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником.

Відповідно до статті 442ЦПК України заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець.

Відтак, наявні підстави для прийняття заяви до провадження та призначення судового розгляду у справі за заявою.

Керуючись ст. ст. 260, 433, п. 17.1 Перехідних положень ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів», заінтересовані особи Акціонерне товариство «Ідея Банк», Чернівецький відділ державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником, прийняти до провадження та призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 год. 30 хв. 28 грудня 2023 року в приміщенні Чернівецького районного суду Вінницької області за адресою: вул. Незалежності, 20, с. Мазурівка, Могилів-Подільський район, Вінницька область.

В судове засідання викликати учасників справи, надіславши їм копію цієї ухвали.

Стягувачу (Акціонерне товариство «Ідея Банк») та боржнику ( ОСОБА_1 ) подати суду пояснення щодо заяви.

Повідомитиучасників справипро можливість одержання інформації щодо справи зі сторінки на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою https://cr.vn.court.gov.ua/sud0228/.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя С.П. СУПЕРСОН

Дата ухвалення рішення14.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115632349
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником

Судовий реєстр по справі —150/634/23

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Суперсон С. П.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Суперсон С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні