Ухвала
від 14.12.2023 по справі 307/5882/23
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/5882/23

Провадження № 2-о/307/114/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

14 грудня 2023 року м. Тячів

Суддя Тячівського районного суду м. Тячів Чопик В.В., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , де заінтересована особа Вільховецька сільська рада Тячівського району Закарпатської області, місце розташування: с. Вільхівці, вул. Центральна, 118, Тячівського району, Закарпатської області про встановлення факту постійного місця проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини.

в с т а н о в и в :

Заявник звернувся до суду з вказаною заявою про встановлення факту постійного місця проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини.

Заява складена з дотриманням вимог ст. 318 ЦПК України, справа підсудна Тячівському районному суду м. Тячів.

Підстав для залишення без руху, повернення заяви або відмови у відкриті провадження у справі не вбачається.

Судовий збір сплачено.

Справа підлягає розгляду в порядку окремого провадження з додержанням загальних правил, встановлених ЦПК України, тобто за правилами загального позовного провадження, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 184,187, 128 ч. 5, 189-190, 196,, 293-294, 315-318 ЦПК України, -

ухвалив:

Відкрити провадження у справі зазаявою ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , де заінтересована особа Вільховецька сільська рада Тячівського району Закарпатської області, місце розташування: с. Вільхівці, вул. Центральна, 118, Тячівського району, Закарпатської області про встановлення факту постійного місця проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Призначити підготовче засіданняна 16 січня 2024 року о 09 год. 30 хв., за адресою : м. Тячів, вул. Незалежності, 120, зал № 8, про що повідомити учасників справи .

Роз`яснити зацікавленій стороні право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити заявнику право подати відповідь на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання такого відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити зацікавленій стороні право подати заперечення щодо наведених заявником у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою:http://court.gov.ua/sud0711/.

Ухвала може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності.

Суддя: Чопик В.В.

Дата ухвалення рішення14.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115637671
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту постійного місця проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини

Судовий реєстр по справі —307/5882/23

Рішення від 01.02.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні