Ухвала
від 18.12.2023 по справі 375/1858/23
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/1858/23

Провадження № 1-в/375/52/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 грудня 2023 року смт Рокитне

Рокитнянський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді - ОСОБА_1 ,

з участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

законного представника особи ОСОБА_4 ,

особи, відносно якої розглядається заява ОСОБА_5 ,

розглянувши заяву КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» лікаря-психіатра ОСОБА_6 про припинення застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 ,-

ВСТАНОВИВ:

Лікар-психіатр ОСОБА_6 КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» звернувся до суду з заявою про продовження застосування примусових заходів медичного характеру ОСОБА_5 у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку, з тих підстав, що згідно висновку комісії лікарів-психіатрів від 30.10.2023 ОСОБА_5 потребує продовження застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку.

В судовому засіданні прокурор просив заяву лікаря-психіатра призначити до судового розгляду, заявив клопотання про призначення захисника особі, стосовно якої вирішується питання про продовження примусових заходів медичного характеру - ОСОБА_5 .

Дослідивши матеріали додані до заяви, вислухавши думку прокурора суд приходить до наступного.

Відповідно до вимог ст. 512 КПК України судовий розгляд заяви про продовження застосування примусових заходів медичного характеру здійснюється одноособово суддею в судовому засіданні за участю прокурора, обов`язковою участю фізичної особи, стосовно якої вирішується питання про застосування примусових заходів медичного характеру, її законного представника та захисника згідно із загальними правилами цього Кодексу.

Враховуючи, що участь захисника у кримінальному провадженні з розгляду заяви про продовження застосування примусових заходів медичного характеру є обов`язковою, суд, відповідно до вимог ст. 49 КПК України залучає до участі у справі захисника та доручає Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у м. Києві призначити адвоката для здійснення захисту за призначенням та забезпечити його прибуття у зазначений в ухвалі час та місце.

Керуючись ст.ст. 49, 52, 512 КПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Призначити заяву КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» лікаря-психіатра ОСОБА_6 про припинення застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку ОСОБА_5 до розгляду в судовому засіданні в Рокитнянському районному суді Київської області на 09 годин 30 хвилин 25 січня 2023 року.

Доручити Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області призначити адвоката для здійснення захисту ОСОБА_5 за призначенням та забезпечити його прибуття у судове засідання.

Копію ухвали негайно направити Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області (адреса: мікрорайон Гайок, 4а, Біла Церква, Київська обл., 09100, Україна, контактний телефон: 04563 (12185), НОМЕР_1, електронна адреса:order@legalaid.kiev.ua).

Про час і місце розгляду справи повідомити лікарську комісію комунального некомерційного підприємства КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня», лікаря-психіатра ОСОБА_6 , особу, відносно якої подано заяву, захисника, прокурора.

Ухвала набирає законної сили в момент підписання, оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.12.2023
Оприлюднено19.12.2023
Номер документу115693992
СудочинствоКримінальне
Сутьприпинення застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1

Судовий реєстр по справі —375/1858/23

Ухвала від 25.01.2024

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

Ухвала від 18.12.2023

Кримінальне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні