Ухвала
від 18.12.2023 по справі 952/871/23
ЗАЧЕПИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 952/871/23

Номер провадження 2/952/229/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження

18.12.2023 суддя Зачепилівського районного суду Харківської області Яценко Є.І., перевіривши позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ «Платінум Фінанс», треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Куба Юлія Володимирівна, Зачепилівський відділ державної виконавчої служби у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

До Зачепилівського районного суду Харківської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ТОВ «Платінум Фінанс», треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Куба Юлія Володимирівна, Зачепилівський відділ державної виконавчої служби у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Перевіривши вищевказаний позов, вважаю, що його пред`явлено з дотриманням правил підсудності та вимог передбачених ст.ст.175,177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Від позивача не надходило клопотання про розгляд позову в порядку спрощеного позовного провадження, тому справа призначається до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Крім того позивачем заявлено вимогу про витребування доказів, яку слід задовольнити, так як вказані у клопотанні документи мають істотне значення для всебічного, об`єктивного й правильного вирішення справи.

Також приходжу до висновку про необхідність звільнення позивача від сплати судового збору на підставі п.13 ч.1ст. 5 Закону України «Про судовий збір», як учасника бойових дій, що підтверджується посвідченням серії НОМЕР_1 від 04.11.2015.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.187-192,260,261,353 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Звільнити ОСОБА_2 від сплати судового збору.

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 доТОВ «ПлатінумФінанс»,треті особи:приватний нотаріусКиївського міськогонотаріального округуКуба ЮліяВолодимирівна,Зачепилівський відділдержавної виконавчоїслужби уКрасноградському районіХарківської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції України,про визнаннявиконавчого написунотаріуса таким,що непідлягає виконанню та відкрити загальне позовне провадження.

Призначити підготовче засідання у приміщенні Зачепилівського районного суду Харківської області на 05 січня 2024 року о 10:00 год.

Витребувати у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Куби Юлії Володимирівни копії заяви про вчинення виконавчого напису поданої стягувачем або його уповноваженим представником та інших документів, зазначених у Переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів нотаріусів, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 29 червня 1999 року № 1172.

Витребувати у ТОВ «Платінум Фінанс», код ЄДРПОУ 43133848, копії повідомлень ОСОБА_1 про наявну заборгованість та необхідність її погашення, з документами про їх вручення, або неможливість вручення такого повідомлення у зв`язку з відмовою отримувача, або самовільною зміною його місця проживання.

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, а відповідачу та третім особам разом з копією позовної заяви та доданих документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud2013.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.І. Яценко

Дата ухвалення рішення18.12.2023
Оприлюднено20.12.2023
Номер документу115737926
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —952/871/23

Рішення від 06.03.2024

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Яценко Є. І.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Яценко Є. І.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Яценко Є. І.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Яценко Є. І.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Яценко Є. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні