Ухвала
від 19.12.2023 по справі 757/40549/23-ц
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 757/40549/23-ц

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 грудня 2023 року м. Київ

Суддя Подільського районного суду міста Києва Ковбасюк О.О., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «УКР ГЕЙМ ТЕХНОЛОДЖІ» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Інформаційне агентство «Великий Київ» про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації, -

встановив:

11.09.2023 позивач звернувся із вказаною вище позовної заявою до Печерського районного суду міста Києва.

Згідно з ухвалою суду від 17.11.2023 справу передано на розгляд за підсудністю до Подільського районного суду міста Києва.

19.12.2023, до відкриття провадження у справі до суду надійшла заява від представника позивача ОСОБА_2 про залишення позову без розгляду.

Згідно з п.3 ч.4 ст. 185 ЦПК України коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви, заява повертається позивачеві.

У відповідності до ч.ч.5, 6 вказаної статті суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків. Про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Ухвалу про повернення позовної заяви може бути оскаржено. Копія позовної заяви залишається в суді.

З огляду на наведене, приймаючи до уваги те, що заява про залишення позовної заяви подана представником позивача до відкриття провадження у справі, позовну заяву ТОВ «УКР ГЕЙМ ТЕХНОЛОДЖІ» до ОСОБА_1 , ТОВ «Інформаційне агентство «Великий Київ» про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації, а також додані до неї документи слід повернути позивачеві.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 258-261 ЦПК України,-

постановив:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «УКР ГЕЙМ ТЕХНОЛОДЖІ» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Інформаційне агентство «Великий Київ» про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації, а також додані до неї документи повернути позивачеві.

Роз`яснити позивачеві, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Копію позовної заяви залишити в суді.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти з дня її складення до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СуддяОлена КОВБАСЮК

Дата ухвалення рішення19.12.2023
Оприлюднено21.12.2023
Номер документу115751196
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист ділової репутації та спростування недостовірної інформації

Судовий реєстр по справі —757/40549/23-ц

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні