Ухвала
від 21.12.2023 по справі 209/7885/23
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Справа № 209/7885/23

Провадження № 6/209/306/23

У Х В А Л А

про направлення справи за підсудністю

"21" грудня 2023 р. м. Кам`янське

Суддя Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі Лобарчук О.О., розглянувши матеріали заяви Товариства зобмеженою відповідальністю«РОСВЕН ІНВЕСТУКРАЇНА» про заміну сторони виконавчого провадження, заінтересовані особи: Акціонерне товариство «Ідея Банк», Південний відділ державної виконавчої служби у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), боржник ОСОБА_1 , -

ВСТАНОВИВ:

19 грудня 2023 року до суду надійшла заява представника ТОВ «РОСВЕН ІНВЕСТУКРАЇНА» Владко Р.О., в якій він просить суд замінити сторону вибулого стягувача: Акціонерне товариство «Ідея Банк» (код ЄДРПОУ 19390819, 79008, м. Львів, вул. Валова, 11) у виконавчому провадженні на Товариствоз обмеженоювідповідальністю «РОСВЕНІНВЕСТ УКРАЇНА» (ЄДРПОУ 37616221, 03124, м. Київ, бул. Вацлава Гавела, 6), як правонаступника.

Судом становлено, що боржник ОСОБА_1 зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 .

Згідно ст. 446 ЦПК України, процесуальні питання, пов`язані з виконанням судових рішень у цивільних справах, вирішуються судом, який розглядав справу як суд першої інстанції, якщо інше не визначено цим розділом. Процесуальні питання, пов`язані з виконанням рішень інших органів (посадових осіб), вирішуються судом за місцем виконання відповідного рішення.

Згідно ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Таким чином, оскільки боржниця не зареєстрована на території Дніпровського району м. Кам`янського Дніпропетровської області, справа підлягає передачі до відповідного суду за територіальною юрисдикцією за місцем виконання відповідного рішення.

Керуючись ст. ст. 31, 260, 261, 353, 446 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Передати цивільнусправу зазаявою Товаристваз обмеженоювідповідальністю «РОСВЕНІНВЕСТ УКРАЇНА» про заміну сторони виконавчого провадження, заінтересовані особи: Акціонерне товариство «Ідея Банк», Південний відділ державної виконавчої служби у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), боржник ОСОБА_1 до Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Копію ухвали про передачу справи направити заявнику.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складання судового рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не були вручені у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Передачу справи на розгляд іншого суду здійснити не пізніше п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Суддя Лобарчук О.О.

Дата ухвалення рішення21.12.2023
Оприлюднено25.12.2023
Номер документу115807634
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження, заінтересовані особи: Акціонерне товариство «Ідея Банк», Південний відділ державної виконавчої служби у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), боржник ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —209/7885/23

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні