Ухвала
від 15.12.2023 по справі 179/2094/23
МАГДАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 179/2094/23

провадження № 2-о/179/90/23

У Х В А Л А

про виклик свідка

15 грудня 2023 року суддя Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області Ковальчук Т.А., розглянувши клопотання представника заявника - ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 про виклик свідка у цивільній справі за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа - Державне підприємство «Центр державного земельного кадастру» про встановлення факту належності правовстановлюючого документу, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа - Державне підприємство «Центр державного земельного кадастру» про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Від представника заявника - ОСОБА_1 надійшла заява про виклик свідка в судове засідання, який на момент винесення виконавчим комітетом Заплавської сільської ради Магдалинівського району Дніпропетровської області рішення «Про передачу земельної ділянки у приватну власність» за адресою: АДРЕСА_1 , обіймав посаду сільського голови й може підтвердити обставини викладені в заяві, а саме факт звернення особисто заявника ОСОБА_2 до органу місцевого самоврядування, а саме:

-ОСОБА_3 - проживає: АДРЕСА_1 , номер телефону НОМЕР_1 .

Відповідно ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: 1) письмовими, речовими і електронними доказами; 2) висновками експертів; 3) показаннями свідків.

Згідно ч. 1 ст. 90 ЦПК України показання свідка - це повідомлення про відомі йому обставини, які мають значення для справи. Не є доказом показання свідка, який не може назвати джерела своєї обізнаності щодо певної обставини.

У відповідності до ст. 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи.

Судом встановлено, що дійсно для повноти і всебічності розгляду справи необхідно допитати в якості свідка ОСОБА_3 .

На підставі викладеного та керуючись ст. 76, 90 - 92, 258, 259, 260 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника заявника - ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 про виклик свідка у цивільній справі за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа - Державне підприємство «Центр державного земельного кадастру» про встановлення факту належності правовстановлюючого документу - задовольнити.

Допитати в якості свідка:

- ОСОБА_3 - проживає: АДРЕСА_1 , номер телефону НОМЕР_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.А. Ковальчук

СудМагдалинівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення15.12.2023
Оприлюднено26.12.2023
Номер документу115855518
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —179/2094/23

Рішення від 20.03.2024

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні