Ухвала
від 22.12.2023 по справі 673/1159/23
ДЕРАЖНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 673/1159/23

Провадження № 2/673/487/23

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

22 грудня 2023 р. м. Деражня

Суддя Деражнянськогорайонного судуХмельницької області Дворнін О.С., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 за участі третьої особи Хмельницьке обласне бюро судово-медичної експертизи про визнання першочергового права на отримання лікарського свідоцтва про смерть на труп для поховання,-

В С Т А Н О В И В:

У жовтні 2023 року позивач звернулася в суд з позовом до ОСОБА_2 за участі третьої особи Хмельницьке бласне бюро судово-медичної експертизи про визнання першочергового права на труп отримання лікарського свідоцтва про смерть на для поховання.

20 жовтня 2023 року, до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від представника позивача надійшла заява про повернення вище зазначеної позовної заяви.

Відповідно до п.3 ч.4 ст.185 ЦПК України позовна заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Разом з тим, у відповідності до ч. 6 ст.185 ЦПК України про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Ухвалу про повернення позовної заяви може бути оскаржено. Копія позовної заяви залишається в суді.

Крім того, із ч. 7 ст.185 ЦПК України вбачається, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви

Враховуючи те, що від представника позивача до відкриття провадження по справі надійшла заява про повернення позовної заяви, суддя вважає за можливе повернути позовну заяву.

На підставі викладеного, керуючись п.3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України,суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Заяву позивача про повернення позовної заяви - задовольнити.

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 заучасті третьоїособи Хмельницькеобласне бюросудово-медичноїекспертизи провизнання першочерговогоправа наотримання лікарськогосвідоцтва просмерть натруп дляпоховання - повернути позивачу.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Апеляційна скаргана ухвалусуду подаєтьсяпротягом п`ятнадцятиз дняїї складеннядо Хмельницькогоапеляційного судучерез Деражнянськийрайонний суд.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: О. С. Дворнін

Дата ухвалення рішення22.12.2023
Оприлюднено26.12.2023
Номер документу115885345
СудочинствоЦивільне
Сутьсмерть на труп для поховання

Судовий реєстр по справі —673/1159/23

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні