Ухвала
від 25.12.2023 по справі 475/900/23
ДОМАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Доманівський районний суд Миколаївської області

вул. Центральна, 35 м. смт. Доманівка Вознесенський район Миколаївська область Україна 56400

e-mail: inbox@dm.mk.court.gov.ua

Справа № 475/900/23

Провадження № 2-о/475/21/23

У Х В А Л А

25.12.2023смт. Доманівка

Доманівський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючої судді Кривенко О.В.,

присяжних Поповської А.М., Чабаненка О.А.,

за участю секретаря Маташнюк О.В.,

представника 3-ї особи Савіна Д.С.,

представника заявника ОСОБА_1

представника адвоката Романенка П.В.

розглянувши у судовому засіданні в порядку окремого провадження в залі суду цивільну справу за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа Орган опіки та піклування Доманівської селищної ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна,

В С Т А Н О В И В:

У проваджені суду перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа Орган опіки та піклуванняДоманівської селищної ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна.

Представник заінтересованої особи Дмитро Савін надав до суду клопотання про витребувати від Обласного центру медико-соціальної експертизи Миколаївської обласної ради (код ЄДРПОУ 03320099), адреса: 54020, м. Миколаїв, пров. Корабелів, 1; Спеціалізована психоневрологічна медико-соціальна експертна комісія (вул. 2 Екіпажна, 4, м. Миколаїв), особову справу із відповідною медичною документацією гр. ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , особи з інвалідністю (І група «А» безстроково), проживаючого в с. Доманівка, Вознесенський район, Миколаївська область; комунального некомерційного підприємства Доманівська багатопрофільна лікарня Доманівської селищної ради (ЄДРПОУ 01998420) картку психіатричного хворого (з усіма додатками до неї, за їх наявності) ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживаючого в с.Доманівка, Вознесенського району Миколаївської області; комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги Доманівської селищної ради (ЄДРПОУ 38357572) амбулаторну документацію хворого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживаючого в с.Доманівка, Вознесенського району Миколаївської області за період з моменту її заведення та до теперішнього часу.

Витребувати самостійно зазначені докази представник заінтересованої особи не має можливості.

Дослідивши клопотання, суд приходить до наступного висновку.

Згідно ст.81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Згідно до ч.3 ст.84 ЦПК України, у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

З метою всебічного та повного розгляду даної справи, прийняття законного та справедливого рішення, суд вважає доцільним клопотання задовольнити.

На підставі викладеного, враховуючи про витребування доказів, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, надати час для надання витребуваних доказів, повідомити учасників справи про дату, час і місце розгляду справи.

На підставі викладеного, керуючись ч.2 ст.294, ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника заінтересованої особи ОСОБА_3 задовольнити.

Витребувати від Обласного центру медико-соціальної експертизи Миколаївської обласної ради (код ЄДРПОУ 03320099) особову справу із відповідною медичною документацією гр. ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , особи з інвалідністю (І група «А» безстроково), проживаючого в с. Доманівка, Вознесенський район, Миколаївської області.

Витребувати від Спеціалізованої психоневрологічної медико-соціальної експертної комісії особову справу із відповідною медичною документацією гр. ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , особи з інвалідністю (І група «А» безстроково), проживаючого в с. Доманівка, Вознесенський район, Миколаївської області.

Витребувати від комунального некомерційного підприємства Доманівська багатопрофільна лікарня Доманівської селищної ради (ЄДРПОУ 01998420) картку психіатричного хворого (з усіма додатками до неї, за їх наявності) ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживаючого в с.Доманівка, Вознесенського району Миколаївської області.

Витребувати від комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги Доманівської селищної ради картку (ЄДРПОУ 38357572) амбулаторну документацію хворого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживаючого в с.Доманівка, Вознесенського району Миколаївської області за період з моменту її заведення та до теперішнього часу.

У зв`язку з витребуванням доказів розгляд справи відкласти до 14-00 год 31.01.2024 року Копію ухвали для виконання направити до Обласного центру медико-соціальної експертизи Миколаївської обласної ради (54020, м. Миколаїв, пров. Корабелів, 1, код ЄДРПОУ 03320099), Спеціалізованої психоневрологічної медико-соціальної експертної комісії (вул. 2 Екіпажна, 4, м. Миколаїв), комунального некомерційного підприємства Доманівська багатопрофільна лікарня Доманівської селищної ради (ЄДРПОУ 01998420) та комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги Доманівської селищної ради (ЄДРПОУ 38357572).

Ухвала оскарженню не підлягає.

суддя : О. В. Кривенко

Присяжні А.М.Поповська

О.А.Чабаненко

Дата ухвалення рішення25.12.2023
Оприлюднено26.12.2023
Номер документу115892795
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —475/900/23

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Кривенко О. В.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Кривенко О. В.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Кривенко О. В.

Ухвала від 01.09.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Кривенко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні