Ухвала
від 25.12.2023 по справі 939/3248/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/3248/23

УХВАЛА

25 грудня 2023 рокусмт Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Герасименко М.М., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерфом» до ОСОБА_1 , третя особа Приватне акціонерне товариство «Страхова група «ТАС» про стягнення матеріального збитку, завданого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,

ВСТАНОВИВ:

Позивач, через представника адвоката Антощук А.О., звернувся до суду з вказаним позовом, просив стягнути з ОСОБА_1 розмір зносу замінених складових, що становить 10766,86 грн і витрати на проведення експертного дослідження у розмірі 3000,00 грн, а також понесені судові витрати.

Відповідно до ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Згідно звимогами ч.1ст.177ЦПК Українипозивач повинендодати допозовної заявиїї копіїта копіївсіх документів,що додаютьсядо неї,відповідно докількості відповідачіві третіхосіб. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Однак, всупереч вказаним вимогам позивачем не додано до позовної заяви, яка подана в електронній формі, доказів її надсилання листом з описом вкладення відповідачу ОСОБА_1 .

За такихобставин вказанапозовна заяване відповідаєвимогам ст.177ЦПК України,оскільки до неї не додані докази надсилання листом з описом вкладення відповідачу ОСОБА_1 копій поданих до суду документів, а тому на підставі ст. 185 ЦПК України її необхідно залишити без руху.

Керуючись ст. 185 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерфом» до ОСОБА_1 , третя особа Приватне акціонерне товариство «Страхова група «ТАС» про стягнення матеріального збитку, завданого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків заяви терміном десять днів з дня отримання ним ухвали.

СуддяМ. Герасименко

Дата ухвалення рішення25.12.2023
Оприлюднено26.12.2023
Номер документу115895909
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення матеріального збитку, завданого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Судовий реєстр по справі —939/3248/23

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні