Ухвала
від 25.12.2023 по справі 711/8302/23
ПРИДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Придніпровський районний суд м.Черкаси

Справа № 711/8302/23

Номер провадження 2/711/2560/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 грудня 2023 року Придніпровський районний суд м. Черкаси в складі:

головуючого- судді Кондрацька Н.М.

при секретарі Мелещенко О.В.,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду м. Черкаси клопотання відповідача про зупинення провадження у справі за позовом Управління поліції охорони в Черкаській області до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

встановив:

У провадженні Придніпровського районного суду м. Черкаси перебуває цивільна справа за позовом Управління поліції охорони в Черкаській області до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Представник відповідача поштовим зв`язком подав до суду клопотання про зупинення провадження у справі у зв`язку з перебуванням його на військовій службі.

Інші учасники процессу у судове засідання не з`явились.

Представник відповідача у заяві просив проводити засідання за його відсутності, проти зупинення провадження не заперечував.

Статтею 251 ЦПК Українивизначені підстави за яких суд зобов`язаний зупинити провадження у справі.

Зокрема п. 2 ч. 1ст.251 ЦПК Українипередбачено, що суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі перебування сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан або залучені до проведення антитерористичної операції.

Відповідачем до суду надано довідка про перебування ОСОБА_1 на військовій службі у військовій частині НОМЕР_1 З 07.11.2023.

За наведених обставин, з метою дотримання принців доступу до правосуддя, повноти, всебічності та об`єктивності, суд вважає що провадження у справі слід зупинити до повернення відповідача із ЗСУ.

На підставі викладеного, керуючись Гл.3 ст.ст.251,260, 261, 353, 354, 355 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Зупинити провадження у справі за позовом Управління поліції охорони в Черкаській області до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, до повернення відповідача із ЗСУ.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена до Черкаського апеляційного суду протягом п"ятнадцяти днів з дня її проголошення.Учасник справи, якому повна ухвала не була вручена у день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Головуючий: Н. М. Кондрацька

Дата ухвалення рішення25.12.2023
Оприлюднено27.12.2023
Номер документу115899953
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Судовий реєстр по справі —711/8302/23

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Кондрацька Н. М.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Кондрацька Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні