Ухвала
від 25.12.2023 по справі 197/1464/23
ІНГУЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

г Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

Справа № 197/1464/23

Номер провадження 2-о/213/195/23

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

25 грудня 2023 року м. Кривий Ріг

Суддя Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Мазуренко В.В., перевіривши матеріали заяви Органу опіки та піклування Виконавчого комітету Новолатівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області (місцезнаходження: вул. Шкільна, 18, с. Новолатівка, Криворізький район, Дніпропетровська область) в інтересах недієздатного ОСОБА_1 , заінтересована особа Комунальний заклад «Стародобровільський психоневрологічний інтернат» (місцезнаходження: вул. Степова, 2-В, с. Стародобровільське, Криворізький район, Дніпропетровська область) про поновлення цивільної дієздатності фізичної особи,

ВСТАНОВИВ:

До суду на підставі ч.4 ст. 31 ЦПК України з Широківського районного суду Дніпропетровської області надійшла вказана справа. Заявник звернувся до суду із заявою, вказуючи що рішенням суду від 10.10.2000 ОСОБА_1 було визнано недієздатним, опікуна не призначено. Після проведеного курсу лікування в КЗ «Стародобровільський психоневрологічний інтернат» психічний стан останнього покращився, останній може усвідомлювати значення своїх дій, керувати ним, тому просять скасувати рішення суду від 10.10.2000 та поновити цивільну дієздатність ОСОБА_1 .

Заява відповідає вимогамЦПК України.

Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Дана справа буде розглядатися судом в порядку окремого провадження з додержанням загальних правил встановлених ЦПК України, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Керуючись ст.ст.187,293,295 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду заяву Органу опікита піклуванняВиконавчого комітетуНоволатівської сільськоїради Криворізькогорайону Дніпропетровськоїобласті, в інтересах недієздатного ОСОБА_1 , заінтересована особа Комунальний заклад «Стародобровільський психоневрологічний інтернат» про поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, і відкрити провадження у справі.

Розгляд цивільної справи здійснювати у складі: судді Мазуренка В.В. та двох присяжних: Чернової Н.А., Шабанової І.П.

Призначитисудове засіданняна11 годину 15 хвилин 07 лютого 2024 року.

У судове засідання викликати учасників справи.

Заінтересованій особі надіслати копію ухвали, копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові пояснення щодо заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: https://court.gov.ua/sud0416.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Мазуренко

СудІнгулецький районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення25.12.2023
Оприлюднено27.12.2023
Номер документу115919539
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про поновлення цивільної дієздатності

Судовий реєстр по справі —197/1464/23

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні