Вирок
від 27.12.2023 по справі 285/7464/23
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И Р О К

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Єдиний унікальний номер № 285/7464/23

Провадження № 1-кп/0285/776/23

27 грудня 2023 року м. Звягель

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

у складі головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю: секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

захисника ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції кримінальне провадження № 285/7464/23 (ЄРДР № 12023040000001225 від 28.11.2023)

за обвинуваченням ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянин україни, освіта середня, одружений, має на утриманні неповнолітню дитину, особа з інвалідністю (ІІ група), фізична особа-підприємець, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , судимості не має,

у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204; ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 362; ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_4 за попередньоюзмовою з"Особою1",відносно якоїматеріали виділенів окремепровадження,маючи якостілідерів таорганізаторів,широке колозав`язків середосіб,підприємницька діяльністьяких пов`язаназ оптовоюта роздрібноюторгівлею пальним,будучи добреобізнаним зположеннями законодавстваУкраїни,які регламентуютьпорядок ліцензуваннявиробництва таобігу пальногота спиртуетилового,зокрема ЗакономУкраїни від23.11.2018року №2628-VІІІ«Про внесеннязмін доПодаткового кодексуУкраїни тадеяких іншихзаконодавчих актівУкраїни щодопокращення адмініструваннята переглядуставок окремихподатків ізборів»,яким внесенозміни,зокрема,до ЗаконуУкраїни від19.12.1995року №481/95-ВР«Про державнерегулювання виробництваі обігуспирту етилового,коньячного іплодового,алкогольних напоївта тютюновихвиробів»,відповідно дояких з01.07.2019запроваджується ліцензуваннядіяльності усіхсуб`єктів господарювання,які здійснюютьвиробництво,зберігання,оптову тароздрібну торгівлюпальним,усвідомлюючи великурізницю всумі коштів,яку можливоотримати приреалізації підакцизнихтоварів,які невідповідають вимогамДСТУ,під виглядомдизельного пального,у порівнянніз граничнодопустимими надбавкамипри оптовійта роздрібнійторгівлі пальним,діючи умисно,з корисливихмотивів,перебуваючи натериторії Звягельського району Житомирської області, обравши вчинення злочинів у сфері незаконного придбання пального, перевезення, зберігання з метою збуту незаконно виготовленого пального, маскування незаконного його походження, переміщення та супутніх злочинів, які тісно пов`язані з ними, як спосіб отримання незаконного прибутку, усвідомлюючи весь механізм подальшої реалізації пального та неможливість вчинення злочинів самостійно, вчинив злочини за наступних обставин.

В ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій, 09.03.2023 зафіксовано виїзд з території ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод» вантажного автомобільного транспорту - сідлового тягача NAN TGF 18.400 державний реєстраційний номер НОМЕР_2 , з напівпричепом-цистерною HENDRICKS GOCH, державний реєстраційний номер НОМЕР_3 , під керуванням водія (особа, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження).

10.03.2023 року під час перетину блокпосту, працівниками поліції було встановлено, що перевезення вантажу відбувалося на підставі товарно-транспортної накладної №0903/2, від 09.03.2023 року, яка містила наступні відомості: автопідприємство, замовник, вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_4 , вантажовідправник - ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод». Пункт навантаження - м. Павлоград, вул. Заводська, 44. Автомобіль: МАN TGF 18.400 державний реєстраційний номер НОМЕР_2 , причіп: HENDRICKS GOCH, державний реєстраційний номер НОМЕР_3 . Водій (особа, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження). Відпустив: (особа, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження), прийняв: (особа, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження). Найменування вантажу: дизельне пальне - об`ємом 31580 дм3. При цьому було надано Акцизну накладну №56 від 09.03.2023 року на вищевказаний вантаж з наступними реквізитами: особа, що реалізує пальне: ТОВ «Імпекс ойл» код ЄДРПОУ 44582720, номер пересувного акцизного складу СА3370 ХF, використано для акцизної накладної м3 - 25,900; особа - отримувач пального: ОСОБА_4 , код НОМЕР_1 , номер пересувного акцизного складу АМ1121ХF, використано для акцизної накладної м3 - 25,900 за електронним цифровим підписом особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження.

В ході досудового розслідування встановлено, що ФОП ОСОБА_4 за посередництва особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, достовірно знаючи про незаконність виготовлення підакцизних товарів на ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод», їх якість, кількість та ціну, не будучи обізнаним з планами організованої групи та не перебуваючи в її складі, з метою особистого збагачення за рахунок реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів на початку березня 2023 року, більш точної дати в ході досудового розслідування встановити не представилось можливим, замовив та отримав такий товар на ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод», при цьому достовірно знаючи, що фактично незаконно виготовлений підакцизний товар буде постачатися з ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод» за підробленими документами ТОВ «Імпекс ойл», з метою ведення в легальний обіг такого товару, вчинив дії, спрямовані на маскування незаконного його походження, переміщення та місцезнаходження, а саме відобразив в податковій звітності придбання пального від ТОВ «Імпекс ойл» та надав водієві для перевезення акцизну накладну №56 від 09.03.2023.

09.03.2023 ОСОБА_4 , з корисливих мотивів, переслідуючи ціль незаконного збагачення, за попередньою змовою з особою, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, та іншими невстановленими в ході досудового розслідування особами, з використанням акцизного складу пересувного, державний номерний знак НОМЕР_4 , здійснив перевезення незаконно виготовлених на території ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод» підакцизних товарів а саме дизельного пального об`ємом: 31580 дм3, масою: 25 360 кг, з метою збуту. При цьому ОСОБА_4 , з метою маскування незаконного походження підакцизних товарів, їх переміщення та місцезнаходження було використано підроблену товарно-транспортну накладну на відпуск нафтопродуктів. Крім того, використано акцизну накладну №56 від 09.03.2023, недостовірно внесену до ЄРАН службовими особами ТОВ «Імпекс ойл» за електронним підписом особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, при фактичному його завантажені ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод».

В свою чергу особа, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, достовірно знаючи про факт незаконного виготовлення підакцизних товарів та їх переміщення на підставі недостовірних даних внесених до ЄРАН та підробленої товарно-транспортної накладної, підготувала товарно-транспортну накладну чорнової документації бухгалтерського обліку щодо фактичного відвантаження незаконно виготовлених підакцизних товарів для розрахунку та передала дані іншій особі, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, для надання товарно-транспортних накладних водієві та забезпечила обмін даними для формування документації бухгалтерського обліку між ТОВ «Імпекс ойл» та ФОП ОСОБА_4 .

В ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій, 10.03.2023 зафіксовано виїзд з території ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод» вантажного автомобільного транспорту сідлового тягача - DAF TXF 460 FТ, державний реєстраційний номер НОМЕР_5 з напівпричепом-цистерною HENDRICKS GOCH, державний реєстраційний номер НОМЕР_6 , під керуванням водія (особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження).

10.03.2023 року під час перетину блокпосту працівниками поліції було встановлено, що перевезення вантажу відбувалося на підставі товарно-транспортної накладної №1003/1, від 10.03.2023 року яка містила наступні відомості: автопідприємство, замовник, вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_4 ІПН НОМЕР_1 , вантажовідправник - ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод». Пункт навантаження: м. Павлоград, вул. Заводська, 44. Автомобіль: DAF TXF 460FТ державний реєстраційний номер НОМЕР_5 , причіп: HENDRICKS GOCH державний реєстраційний номер НОМЕР_6 . Найменування вантажу: дизельне паливо - об`ємом 31542 дм3.

При цьому, також було надано Акцизну накладну №69 від 10.03.2023 року на вищевказаний вантаж з наступними реквізитами: особа, що реалізує пальне: ТОВ «Імпекс ойл» код ЄДРПОУ 44582720, номер пересувного акцизного складу НОМЕР_7 , використано для акцизної накладної м3 - 26,050; отримувач пального: ОСОБА_4 , код НОМЕР_1 , номер пересувного акцизного складу АМ1113ХF, використано для акцизної накладної м3 - 26,050, за електронним цифровим підписом особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження.

В ході досудового розслідування встановлено, що ФОП ОСОБА_4 за посередництва особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, достовірно знаючи про незаконність виготовлення підакцизних товарів на ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод», їх якість, кількість та ціну, не будучи обізнаним з планами організованої групи, з метою особистого збагачення за рахунок реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів на початку березня 2023 року, більш точної дати в ході досудового розслідування встановити не представилось можливим, замовив та отримав такі товари на ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод», при цьому достовірно знаючи що фактично незаконно виготовлені підакцизні товари будуть постачатися йому з ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод» за підробленими документами ТОВ «Імпекс ойл», з метою ведення в легальний обіг фактично незаконно виготовлених підакцизних товарів, вчинив дії спрямовані на маскування незаконного їх походження, переміщення та місцезнаходження, а саме відобразив в податковій звітності придбання пального від ТОВ «Імпекс ойл» та надав водієві для перевезення акцизну накладну №69 від 10.03.2023 .

Таким чином, 10.03.2023 ОСОБА_4 , з корисливих мотивів, переслідуючи ціль незаконного збагачення, за попередньою змовою з особою, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, з використанням акцизного складу пересувного державний номерний знак НОМЕР_6 , здійснив перевезення незаконно виготовлених на території ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод» підакцизних товарів, а саме дизельного пального об`ємом 31542 дм3, масою 25360 кг, з метою збуту останніх ФОП ОСОБА_4 . При цьому ОСОБА_4 з метою маскування незаконного походження підакцизних товарів, їх переміщення та місцезнаходження було використано підроблену товарно-транспортну накладну на відпуск нафтопродуктів, крім того використано акцизну накладну №69 від 10.03.2023, недостовірно внесену до ЄРАН службовими особами ТОВ «Імпекс ойл» за електронним підписом особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, при фактичному його завантажені ТОВ «Павлоградський нафтопереробний завод».

В свою чергу особа, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, достовірно знаючи про факт незаконного виготовлення підакцизних товарів та їх переміщення на підставі недостовірних даних, внесених до ЄРАН, та підробленої товарно-транспортної накладної підготувала товарно-транспортну накладну чорнової документації бухгалтерського обліку щодо фактичного відвантаження незаконно виготовлених підакцизних товарів для розрахунку та передала дані особи, відносно якої матеріали виділені в окреме провадження, для надання товарно-транспортних накладних водієві та забезпечила обмін даними для формування документації бухгалтерського обліку між ТОВ «Імпекс ойл» та ФОП ОСОБА_4 .

Вищезазначені дії ОСОБА_4 кваліфіковано за ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204; ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 362; ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України, як незаконне придбання підакцизних товарів, їх транспортування, зберігання з метою збуту, службове підроблення, пособництво в несанкціонованій зміні інформації в єдиному реєстрі акцизних накладних, що вчинено за попередньою змовою групою осіб, повторно.

Обвинувальний актнадійшов досуду зугодоюпро визнання винуватості, укладеною 29.11.2023 року між обвинуваченим та прокурором Дніпропетровської обласної прокуратури.

В судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_4 вину визнав повністю та підтвердив обставини кримінального правопорушення, викладені в обвинувальному акті. Висловив каяття. Пояснив, що дійсно вчиняв незаконні дії з підакцизними товарами, а саме дизельним пальним, за попередньою змовою з групою осіб, з метою отримання додаткового незаконного доходу. З метою реалізації спільного умислу вчиняв дії, зазначені в обвинувальному акті.

Сторони кримінального провадження просили суд затвердити угоду про визнаня винуватості.

Розглянувши укладену сторонами угоду, суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до п. 2 ст. 468 КПК України у кримінальному провадженні може бути укладена угода між прокурором та обвинуваченим про визнання винуватості.

Згідно з ч. 4 ст. 469 КПК України така угода може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, нетяжких та тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам.

За умовами угоди ОСОБА_4 беззастережно визнає в повному обсязі свою вину у вчиненні кримінальних правопорушеень, передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204; ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 362; ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України, а саме: в незаконному придбанні з метою збуту , зберіганні з цією метою, а також збуті та транспортуванні з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, сприянні службовому підробленню, несанкціонованій зміні інформації у єдиному реєстрі акцизних накладних, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб.

Крім того, ОСОБА_4 бере на себе зобов`язання співпрацювати у викритті кримінальних правопорушень, вчинених організоватором організованої групи "Особою 1", матеріали відносно якої виділені в окреме провадження, та іншими учасниками організованої групи, з підтвердженням наданої інформації доказами.

Сторони також погоджуються, що щире каяття, повне та беззастережне визнання ОСОБА_4 вини у вчиненні інкримінованих йому злочинів, а також те, що він вперше вчинив інкриміновані йому злочини, його активне сприяння у встановленні обставин інкримінованих йому злочинів, та активну співпрацю з органом досудового слідства по встановленню обставин скоєння організатором організованої групи, "Особою 1", матеріали відносно якої виділені в окреме провадження, та іншим учасниками організованої групи особливо тяжких злочинів, можуть вважатися обставинами, які, відповідно до ст. 66 КК України, пом`якшують його покарання.

При узгодженні покарання підозрюваному ОСОБА_4 враховано ступінь тяжкості вчинених ним кримінальних правопорушень, особу винного, що характеризується позитивно, його відношення до скоєного, наявність обставин, що пом`якшують покарання - щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, викриття тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених іншими особами; добровільне перерахування коштів для потреб Збройних Сил України під час повномасштабного вторгнення Російської Федерації.

Зазначені обставини сторони визнали підставами для застосування ст. 69 КК України при призначенні покарання за вчинення злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 362 КК України.

Сторони узгодили наступне покарання:

- за ч. 2, ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України: у виді штрафу дев`ять тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів;

- за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 362 КК України із застосуванням ст. 69 КК України: основне покарання у виді штрафу в розмірі десять тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на державних підприємствах, в організаціях та установах, строком на 1 рік.

- за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України: у виді штрафу у розмірі чотири тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на державних підприємствах, в організаціях та установах, строком на 1 рік.

Відповідно до ч. 1 ст. 70 КК України, остаточне покарання за сукупністю злочинів визначити шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим - у виді штрафу, у розмірі десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на державних підприємствах, в організаціях та установах, строком на 1 рік.

Перевіривши відповідність укладеної угоди вимогам чинного законодавства, суд дійшов наступного висновку.

Кримінальні правопорушення, у вчиненні яких ОСОБА_4 визнав себе винуватим, згідност. 12 КК України відносяться до категорій нетяжких (ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 366 КК України) та тяжких (ч. 3 ст. 362 КК України), потерпілі від яких відсутні.

Зміст угоди відповідає вимогам ст. 472 КПК України.

Суд переконався, що обвинувачений повністю розуміє права, передбачені ч. 4 ст. 474 КПК України та погоджується на призначення узгодженого покарання.

Судом встановлено, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді. Сторони розуміють наслідки укладення та затвердження даної угоди, визначені ст. 473 КПК України.

Умови угоди щодо виду та розміру покарання відповідають вимогам КК України.

Обставинами, що пом`якшують покарання ОСОБА_4 згідно ст. 66 КК України є щире каяття, активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, викриття кримінальних правопорушень, вчинених організатором організованої групи та іншими учасниками організованої групи, з підтвердженням наданої інформації доказами.

Обставинами, які обтяжують покарання є вчинення кримінальних правопорушень групою осіб за попередньою змовою, вчинення злочину повторно.

На підставі вищевикладеного, суд дійшов висновку про затвердження угоди про визнання винуватості.

В судовому засіданні захисник заявив клопотання про зміну раніше обраного запобіжного заходу в виді заставита на особисте зобов`язання.

Разом з тим захисник та заставодавець просили повернути заставодавцю ФОП ОСОБА_6 частину застави, що внесена згідно ухвали слідчого судді Індустріального районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_7 від 23.06.2023 року по справі № 202/11113/22 у розмірі 220 000,00 грн., а решту коштів застави у розмірі 80 000,00 грн. просили перерахувати на спеціальний рахунок Національного банку України для цілей оборони України.

Згідно ухвали слідчого судді Індустріального районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_7 від 23.06.2023 відносно ОСОБА_4 у кримінальному провадженні № 42022040000000358 від 30.09.2022 (з якого матеріали відносно ОСОБА_4 було виділено у кримінальне провадження № 12023040000001225 від 27.11.2023), було застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою, з одночасним визначенням застави у розмірі 300000 грн. 00 коп., з покладанням на підозрюваного у разі внесення застави обов`язків, передбачених ст. 194 КПК України.

23.06.2023 за ОСОБА_4 внесено заставу іншою особою - ФОП ОСОБА_6 .

На даний час відпала потреба у застосуванні запобіжного заходу в такому виді, а тому клопотання про зміну запобіжного заходу та повернення застави підлягає задоволенню.

За ініціативою заставодавця, висловленою в судовому засіданні, суд спрямовує частину застави на потреби оборони України.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 66, 67 КК України, ст. ст. 100, ч. 3 ст. 349, 368, 370, 373, 374, 472-475 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити угоду від 29.11.2023 року про визнання винуватості, укладену між ОСОБА_4 та прокурором Дніпропетровської обласної прокуратури ОСОБА_3 по кримінальному провадженню №285/7464/23(ЄРДР № 12023040000001225).

Визнати ОСОБА_4 винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2, ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України і призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі дев`ять тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Визнати ОСОБА_4 винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 362 КК України і призначити йому покарання із застосуванням ст. 69 КК України: основне покарання у виді штрафу в розмірі 10000(десятьтисяч)неоподатковуваних мінімумівдоходів громадян,що складає170000(стосімдесят тисяч)гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у державних підприємствах, організаціях та установах, строком на 1 (один) рік.

Визнати ОСОБА_4 винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України і призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі 4000 (чотири тисячі) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 680000 (шістдесят вісім тисяч) гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у державних підприємствах, організаціях та установах, строком на 1 (один) рік.

У відповідності до ч. 1 ст. 70 КК України, визначити ОСОБА_4 остаточне покарання за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим - у виді штрафу, в розмірі 10 000 (десять тисяч) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 170 000 (сто сімдесят тисяч) гривень, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у державних підприємствах, організаціях та установах, строком на 1 (один) рік.

До набрання даним вироком законної сили змінити раніше обраний ОСОБА_4 запобіжний захід у виді застави на інший запобіжний захід - у виді особистого зобов`язання, поклавши на нього наступні обов`язки:

- з`являтись за кожним викликом суду в даному кримінальному провадженні;

- повідомляти суд про зміну місця проживання.

Повернути заставодавцю ФОП ОСОБА_6 частину застави, що внесена згідно ухвали слідчого судді Індустріального районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_7 від 23.06.2023 року по справі № 202/11113/22 на підставі платіжної інструкції №TR. 39759 про сплату застави від 23.06.2023 року, в розмірі 220 000 (двісті двадцять тисяч) грн 00 коп.

Частину застави у розмірі 80 000 (вісімдесят тисяч) грн 00 коп - перерахувати на спеціальний рахунок Національного банку України для цілей оборони України (МФО 300001, рахунок № НОМЕР_8 , код ЄДРПОУ 00032106).

Вирок може бути оскаржений до Житомирського апеляційного суду через Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення, з підстав, визначених ст. 394 КПК України.

Роз`яснити учасникам кримінального провадження, що у разі невиконання угоди про визнання винуватості прокурор має право звернутися до суду, який затвердив таку угоду, з клопотанням про скасування вироку. Клопотання про скасування вироку, яким затверджена угода, може бути подано протягом встановлених законом строків давності притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення відповідного кримінального правопорушення.

Суддя ОСОБА_1

СудНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення27.12.2023
Оприлюднено29.12.2023
Номер документу115993716
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері використання електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), систем та комп'ютерних мереж і мереж електрозв'язку Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї

Судовий реєстр по справі —285/7464/23

Вирок від 27.12.2023

Кримінальне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Помогаєв А. В.

Ухвала від 22.12.2023

Кримінальне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Помогаєв А. В.

Ухвала від 06.12.2023

Кримінальне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Помогаєв А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні