Ухвала
від 28.12.2023 по справі 342/1609/23
ГОРОДЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 342/1609/23

Провадження № 2/342/690/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 грудня 2023 року м. Городенка

Городенківський районнийсуд Івано-Франківськоїобласті вскладі головуючогосудді ГайдичР.М.,ознайомившись зматеріалами позовноїзаяви ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Семенців В.Д., до Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області, Державни України в особі Головного управління ДПС в Івано-Франківській області про визнання права власності,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 ,яка проживає по АДРЕСА_1 , звернулася до суду ізпозовом до Чернелицької селищноїради (місцезнаходження:вул.Незалежності,19смт.ЧернелицяКоломийського району Івано-Франківської області), Державни України в особі Головного управління ДПС в Івано-Франківській області(місцезнаходження: вул. Незалежності,20 м. Івано-Франківськ Івано-Франківськоїобласті), вякому просить визнатиза неюправо власності на 2/6частини житлового будинку згосподарськими будівлямита спорудами,що знаходятьсяпо АДРЕСА_1 .

Позовназаява поданаз додержаннямвимог статей175,177ЦПК України.

Справа підсудна Городенківському районному суду Івано-Франківської області.

Відомості про обставини, які перешкоджають відкриттю провадження у справі, на даний час відсутні.

На дотримання вимог ст. 19, ч.4 ст.274 ЦПК України справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження. Проведення підготовчого судового засідання у справі є необхідним.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 187-192, 260, 261, 353, 354 ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Прийняти дорозгляду тавідкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Семенців В.Д., до Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області, Державни України в особі Головного управління ДПС в Івано-Франківській області про визнання права власності.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання в справі відбудеться 25 січня 2024 року о09 год.20 хв.в приміщенні Городенківського районногосуду Івано-Франківськоїобласті(вул. Героїв Євромайдану, 7м.Городенка Івано-Франківськоїобласті,зал судовихзасідань №1).

Повідомити відповідачів про їх право надіслати(надати)суду у строк до 25.01.2024 відзив на позовну заяву і всі письмові докази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються запереченнявідповідача,якщо такідокази ненадані позивачем;висновки експертів і заявисвідків,що підтверджуютьзаперечення протипозову,тадокументи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачу подати до суду відповідь на відзив, а відповідачам - заперечення щодовідповіді позивача на відзив протягом десяти днів з дня вручення відповідно відзиву чи заперечення на відзив. Одночасно з надісланням (наданням) до суду зазначених документів, їх копії сторона повинна надіслати (надати) іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.9 ст. 83 ЦПК України копії доказів, що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Інформацію щодо справи, яка розглядається, її учасники можуть отримати в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України, веб-адреса сторінки суду - https://court.gov.ua/sud0905/

Ухваланабирає законноїсили змоменту їїпідписання суддеютаоскарженню не підлягає.

Суддя: Гайдич Р. М.

Дата ухвалення рішення28.12.2023
Оприлюднено29.12.2023
Номер документу115998929
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —342/1609/23

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Гайдич Р. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні