Ухвала
від 01.01.2024 по справі 671/2476/23
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 671/2476/23

У Х В А Л А

01 січня 2024 року м. Волочиськ

Cуддя Волочиського районного суду Хмельницької області Бабій О.М., розглянувши клопотання представника відповідача - товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Подільська зернова компанія» Флиса Василя Володимировича по справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Подільська зернова компанія», Волочиської міської ради Хмельницького району Хмельницької області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки,

ВСТАНОВИЛА:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом, в якому просить зобов`язати товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Подільська зернова компанія» не чинити перешкод у користуванні земельною ділянкою із кадастровим номером 6820983500:04:005:0086, площею 4 га, цільове призначення - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та повернути її власниці, а також просить скасувати державну реєстрацію іншого речового права оренди земельної ділянки, проведену державним реєстратором Волочиської районної державної адміністрації Андруховим Юрієм Васильовичем.

Від представника відповідача ТОВ «Агрофірма «Подільська зернова компанія» - Флиса В.В. до суду надійшло клопотання про проведення підготовчого засідання в справі в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

З метою забезпечення оперативного та належного розгляду справи, суд дійшов висновку, що клопотання представника відповідача - ТОВ «Агрофірма «Подільська зернова компанія» Флиса В.В. про участь в підготовчому засіданні у справі за допомогою програмного забезпечення «Easy Con» підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України,

УХВАЛИЛА:

Клопотання представника відповідача - товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Подільська зернова компанія» Флиса Василя Володимировича про участь у підготовчому засіданні у справі за допомогою програмного забезпечення «EasyCon» - задовольнити.

Підготовче засідання по справі, призначене на 08 січня 2024 року на 16 год. 00 хв., провести за допомогою програмного забезпечення «Easy Con» зв`язавшись з Флисом Василем Володимировичем .

Роз`яснити представнику відповідача Флису Василю Володимировичу , що для участі у підготовчому засіданні в режимі відеоконференції він зобов`язаний зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку та очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в підготовчому засіданні. А також надати суду відомості учасника, який буде приймати участь у відеоконференції за допомогою програмного забезпечення «Easy Con», а саме своє прізвище, ім`я, по-батькові, свій статус у судовій справі, електронну адресу, яка використана користувачем для реєстрації в «Easy Con», свій номер телефону.

Копію ухвали направити на електронну адресу представнику відповідача - Флису Василю Володимировичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Бабій

СудВолочиський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення01.01.2024
Оприлюднено03.01.2024
Номер документу116068907
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —671/2476/23

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 01.01.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні