Ухвала
від 11.10.2023 по справі 454/1938/23
СОКАЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 454/1938/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.10.2023 року Сокальський районний суд Львівської області у складі:

головуючого - судді Веремчук О.А. ,

за участю секретаря Баран О.Я.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Сокалі заяву заінтересованої особи Служби у Справах дітей Червоноградської РДА у Львівській області про заміну сторони виконавчого провадження, -

в с т а н о в и в:

Служба у Справах дітей Червоноградської РДА у Львівській області звернулось до суду із заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні.

У провадженні Сокальського районного суду Львівської області знаходиться справа №454/1938/23, за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - служба у справах дітей Червоноградської районної державної адміністрації про розірвання договору про проживання з батьком та визначення місця проживання дитини з матір`ю.

Відповідно до довідки, виданої старостою сіл Бабичі, Вузлове, Нестаничі, Раковище, Шайноги Радехівської міської ради Львівської області № 258 від 05 квітня 2023 року, неповнолітня ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 зареєстрована та проживає разом з матір`ю ОСОБА_1 у селі Вузлове Червоноградського району Львівської області, яке віднесено до Радехівської територіальної громади. У Радехівській громаді функціонує служба у справах дітей Радехівської міської ради.

Представник Заінтересованої особи вимоги підтримали, згідно поданої заяви.

Згідно ч.3 ст. 442 ЦПК України, неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Оскільки сторони в судове засідання не прибули, відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Суд, дослідивши матеріали справи вважає, що заява підлягає задоволенню з таких підстав.

Згідно ч.1 ст. 442 ЦПК України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником.

Приймаючи до уваги, вище зазначене слід замінити третю особу, а саме службу у справах дітей Червоноградської районної державної адміністрації на третю особу - орган опіки та піклування Радехівської міської ради.

Керуючись ст. 442 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Заяву задовольнити.

Замінити третю особу, а саме службу у справах дітей Червоноградської районної державної адміністрації на третю особу - орган опіки та піклування Радехівської міської ради.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до Апеляційного суду Львівської області, а особами, які брали участь у справі, але не були присутні під час проголошення ухвали в той самий строк з моменту отримання її копії.

Головуючий: О. А. Веремчук

СудСокальський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення11.10.2023
Оприлюднено04.01.2024
Номер документу116089200
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них

Судовий реєстр по справі —454/1938/23

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Сокальський районний суд Львівської області

Веремчук О. А.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Сокальський районний суд Львівської області

Веремчук О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні