Ухвала
від 02.01.2024 по справі 669/8/24
БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Білогірський районний суд Хмельницької області 30200 Хмельницька обл., смт Білогір`я, вул. Шевченка, 42, inbox@bg.km.court.gov.ua, Тел.(факс) 038 41 2 1444

Справа № 669/8/24

Провадження № 2-о/669/11/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та призначення її до розгляду

02 січня 2024 року смт.Білогір`я

Суддя Білогірського районного суду Хмельницької області Давидюк О.І., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: відділ соціального захисту населення, освіти, культури та спорту Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області, служба у справах дітей, сім`ї та молоді Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області, про визнання особи безвісно відсутньою,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) звернувся до суду з заявою про визнання особи безвісно відсутньою, заінтересовані особи: відділ соціального захисту населення, освіти, культури та спорту Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області (вул. Чернавіна, буд. 52 «А», смт Ямпіль, Шепетівський р-н, Хмельницька обл., 30231), служба у справах дітей, сім`ї та молоді Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області (вул. Чернавіна, буд. 52 «А», смт Ямпіль, Шепетівський р-н, Хмельницька обл., 30231).

Дослідивши матеріали заяви, враховуючи вказані у ст.274 ЦПК обставини, слід прийти до висновку, що вищезазначена заява підлягає розгляду за правилами окремого провадження в порядку спрощеного провадження.

Керуючись ст.ст.274-279, 293, 294 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: відділ соціального захисту населення, освіти, культури та спорту Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області, служба у справах дітей, сім`ї та молоді Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області, про визнання особи безвісно відсутньою.

Відкрити по даній справі окреме провадження.

Розгляд справи здійснити за правилами спрощеного провадження з викликом заявника та заінтересованих осіб.

Призначити судове засідання по даній справі на 10 год 00 хв 01 лютого 2024 року в приміщенні Білогірського районного суду Хмельницької області (30200, Хмельницька область, Шепетівський район, смт Білогір`я, вул. Шевченка, буд. 42).

В судове засідання викликати заявника та заінтересованих осіб, надіславши їм копію ухвали про відкриття провадження, а заінтересованим особам, крім того, копію заяви з додатками.

Роз`яснити учасникам, що останні зобов`язані відповідно до ст.ст.43, 83 ЦПК України подати усі наявні у них докази та не приховувати такі в строк не пізніше 01 лютого 2024 року.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://bg.km.court.gov.ua/sud2201/info/csz.

Апеляційна скарга на ухвалу суду в частині недотримання правил підсудності може бути подана до Хмельницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо ухвалу було проголошено без участі особи, яка її оскаржує, вона має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення їй ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О. І. Давидюк

СудБілогірський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення02.01.2024
Оприлюднено04.01.2024
Номер документу116089944
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про визнання фізичної особи безвісно відсутньою чи оголошення її померлою

Судовий реєстр по справі —669/8/24

Рішення від 16.02.2024

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Давидюк О. І.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Давидюк О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні