Ухвала
від 04.01.2024 по справі 260/10336/23
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

04 січня 2024 рокум. Ужгород№ 260/10336/23

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Іванчулинець Д.В., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовною заявою Державної організації «Укрпродконтракт» Державного агентства резерву України до Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області про визнання протиправною та скасування вимоги, -

В С Т А Н О В И В:

Державна організація «Укрпродконтракт» Державного агентства резерву України (далі - позивач) звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду із позовом до Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області (далі - відповідач), в якому просить:

1) визнати незаконною та скасувати вимогу №130704-14/2782-2023 від 31.10.2023 року Західного офісу Держаудитслужби Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області про усунення виявлених порушень.

Ухвалою Закарпатського окружного адміністративного суду позовну заяву було залишено без руху та надано позивачу строк на усунення недоліків позовної заяви, шляхом надання суду:

- оригінал доказу сплати судового збору згідно ставок, передбачених Законом України «Про судовий збір» у розмірі 2684,00 грн.;

- належним чином завірену копію Вимоги № 130704-14/2782-2023 від 31.10.2023 року у відповідності до кількості учасників справи та екземпляр для суду.

Ухвала про залишення позовної заяви без руху отримана позивачем 01 грудня 2023 року, що підтверджується довідкою про доставку ухвали в електронний кабінет.

Станом на 04 січня 2024 року недоліки зазначені в ухвалі Закарпатського окружного адміністративного суду про залишення позову без руху позивачем не усунуті.

Відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Відповідно до частини п`ятої статті 169 КАС України суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи без розгляду не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Враховуючи, що позивач не усунув недоліки позовної заяви, дана позовна заява і додані до неї документи підлягають поверненню позивачу.

Згідно з частиною восьмою статті 169 КАС України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Керуючись статтями 169, 248, 256, 294 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Державної організації «Укрпродконтракт» Державного агентства резерву України до Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області про визнання протиправною та скасування вимоги повернути позивачеві.

Копію ухвали про повернення позовної заяви та позовну заяву з усіма доданими до неї матеріалами надіслати позивачу.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено КАС України. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями). Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або у разі розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Суддя Д.В. Іванчулинець

Дата ухвалення рішення04.01.2024
Оприлюднено08.01.2024
Номер документу116130108
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною та скасування вимоги

Судовий реєстр по справі —260/10336/23

Ухвала від 04.01.2024

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 29.11.2023

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні