Ухвала
від 08.01.2024 по справі 212/197/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/197/24

2-н/212/173/24

У Х В А Л А

08 січня 2024 року м. Кривий Ріг

Суддя Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Колочко О.В., розглянувши заяву Комунального підприємства «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Дніпропетровської обласної ради» про видачу судового наказу про стягнення аліментів з ОСОБА_1 ,

В С Т А Н О В И В:

04 січня 2024 року Комунальне підприємство «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Дніпропетровської обласної ради» звернулось до Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області з заявою про видачу судового наказу про стягнення аліментів з ОСОБА_1 .

Зазначена заява передана в провадження судді Колочко О.В. 08 січня 2024 року, на підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 05 січня 2024 року.

Відповідно до ч.1 ст.160 ЦПК України судовий наказ є особливою формою судового рішення, що видається судом за результатами розгляду вимог, передбачених статтею 161 цього Кодексу.

Однак, 08 січня 2024 року представник заявника Комунального підприємства «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Дніпропетровської обласної ради» - Кондрат О.С. подав до суду заяву про відкликання заяви про видачу судового наказу про стягнення аліментів з ОСОБА_1 до її розгляду судом у зв`язку з необхідністю її доопрацювання.

Згідно до ч. 5 ст. 163 ЦПК України, заявник має право відкликати заяву про видачу судового наказу до її розгляду судом.

Враховуючи, що заявником Комунальним підприємством «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Дніпропетровської обласної ради» подано до суду заяву про відкликання заяви про видачу судового наказу до її розгляду судом, суддя вважає за необхідне заяву Комунального підприємства «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Дніпропетровської обласної ради» про видачу судового наказу про стягнення аліментів з ОСОБА_1 повернути заявнику.

Керуючись ст. 163 ЦПК України, суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Заяву Комунального підприємства «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Дніпропетровської обласної ради» про видачу судового наказу про стягнення аліментів з ОСОБА_1 повернути заявнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду складена та підписана 08 січня 2024 року.

Суддя О. В. Колочко

Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено09.01.2024
Номер документу116140506
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення аліментів з ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —212/197/24

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні