Ухвала
від 09.01.2024 по справі 507/34/24
ЛЮБАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 507/34/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"09" січня 2024 р. Суддя Любашівського районного суду Одеської області Дармакука Т.П., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третіх осіб: Управління "Центр надання адміністративних послуг", виконавчого комітету Любашівської селищної ради Одеської області про зміну способу стягнення аліментів, надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 , третіх осіб: Управління "Центр надання адміністративних послуг", виконавчого комітету Любашівської селищної ради Одеської області про зміну способу стягнення аліментів, надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини.

09.01.2024 року від позивача надійшла заява з проханням вказаний позов повернути.

Згідно п.3 ч.4 ст. 185 ЦПК України позовна заява повертається позивачу у випадку, якщо до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про відкликання позовної заяви.

Зважаючи на те, що позивач звернулася до суду з заявою про відкликання позову до відкриття провадження у справі, позов слід повернути.

Керуючись п.3 ч.4 ст. 185 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третіх осіб: Управління "Центр надання адміністративних послуг", виконавчого комітету Любашівської селищної ради Одеської області про зміну способу стягнення аліментів, надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини - повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до апеляційного суду Одеської області через Любашівський районний суд Одеської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Позивач, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення цієї ухвали.

Суддя Дармакука Т.П.

Дата ухвалення рішення09.01.2024
Оприлюднено10.01.2024
Номер документу116162921
СудочинствоЦивільне
Сутьзміну способу стягнення аліментів, надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини

Судовий реєстр по справі —507/34/24

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Дармакука Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні