Ухвала
від 10.04.2023 по справі 757/54342/21-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/54342/21-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 квітня 2023 року Печерський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Підпалого В.В.,

при секретарі - Каракосі В.О.,

розглянувши в судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариство з обмеженою відповідальністю «Пан Полімер», Печерської районної в місті Києві державної адміністрації про визнання припиненими трудових відносин, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до ТОВ Пан Полімер», Печерської районної в місті Києві державної адміністрації про визнання припиненими трудових відносин.

Ухвалою суду від 13.10.2021 року за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін у судове засідання відкрито провадження у справі.

В судове засідання 10.04.2023 року позивач не з`явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином, у встановленому законом порядку.

Представники відповідачів в засідання не з`явилися, про дату, час та місце судового засідання повідомлялися належним чином, у встановленому законом порядку, причини неявки суду невідомі.

Дослідивши матеріали провадження, суд, дійшов наступних висновків.

Згідно з ч. 1 ст. 4 ЦПК України, кожна особа має право в порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи законних інтересів.

Так, відповідно до ч. 3 ст. 12 ЦПК України, кожна сторона повинна довести обставини, які мають значення для справи і на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Як вбачається, з матеріалів провадження судом були здійснені всі необхідні заходи щодо повідомлення позивача ОСОБА_1 про наступне судове засідання в даному провадженні та направлено судову повістку про виклик за адресою позивача: АДРЕСА_1 , яку було зазначено позивачем у своїй позовній заяві як адреса для листування.

Крім того, судом вжито заходів з повідомлення позивача про дату, час та місце засідання шляхом направлення на контактний номер телефону позивача ( НОМЕР_1 ) SMS повістки про виклик до суду.

Також слід зазначити, що судом вжито заходів з повідомлення позивача шляхом направлення судової повістки на адресу електронної пошти позивача (tymoshn@ukr.net).

Разом з тим, позивач в засідання не з`явилася, причини неявки суду невідомі, зворотні повідомлення про належне сповіщення позивача на адресу суду не поверталися.

З огляду вищевикладеного позивачу для усунення недоліків необхідно вказати точні відомості щодо адреси листування, номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти, що мають значення для повідомлення позивача як учасника справи.

Відповідно до ч. 11 ст. 187 ЦПК України, суддя, встановивши, після відкриття провадження у справі, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175, 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу не пізніше наступного дня, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня вручення позивачу ухвали.

Крім того, відповідно до ч. 13 ст. 187 ЦПК України, якщо позивач не усуне недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява залишається без розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 175, 185, 187 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариство з обмеженою відповідальністю «Пан Полімер», Печерської районної в місті Києві державної адміністрації про визнання припиненими трудових відносин, - залишити без руху та надати позивачу строк для усунення недоліків.

Роз`яснити позивачу можливість усунути виявлені недоліки протягом п`яти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Підпалий

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення10.04.2023
Оприлюднено10.01.2024
Номер документу116165356
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —757/54342/21-ц

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 13.10.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні