Ухвала
від 25.05.2023 по справі 367/3231/20
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/3231/20

Провадження №2/367/1060/2023

УХВАЛА

Іменем України

про зупинення провадження

25травня 2023року Ірпінський міський суд Київської області у складі:

головуючого судді Шестопалової Я.В.,

з участю секретаря Балинської О.С.,

представника відповідача: Старкова І.О..

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань суду в м. Ірпінь цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія Коцюбинське» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду із вищезазначеним позовом..

У судовому засіданні представник відповідача Старков І.О. заявив клопотання про зупинення провадження по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія Коцюбинське» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг до до набрання законної сили судовим рішенням у цивільній справі 367/3008/20 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія Коцюбинське» про встановлення відсутності заборгованості та зобов`язання здійснити перерахунок наданих послуг.

Інші учасники справи в судове засідання не з`явились, про розгляд справи були повідомлені належним чином.

Суд, заслухавши представника відповідача, дослідивши матеріали справи дійшов наступного висновку.

Судом встановлено, що у провадженні судді Ірпінського міського суду Київської області Кравчук Ю.В. перебуває цивільна справа №367/3008/20 за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Управлінська компанія Коцюбинське» про зобов`язання вчинити певні дії.

Так, у справі № 367/3008/20 предметом спору є надані жиплово-комунальні послуги по квартирі АДРЕСА_1 ; особовий рахунок № НОМЕР_1 .

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 253 ЦПК України провадження у справі зупиняється у випадках, встановлених: пунктом 6 частини першої статті 251 цього Кодексу, - до набрання законної сили судовим рішенням, від якого залежить вирішення справи.

Таким чином, суд вважає, що рішення суду у справі № 367/3008/20, матимуть значення при застосуванні відповідних положень в межах розгляду даної справи № 367/3231/20 та значною мірою вплинуть на результат її розгляду.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про зупинення провадження по справі підлягає до задоволення.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 251, 252, 259 ЦПК України,-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про зупинення провадження у справі задовольнити.

Провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія Коцюбинське» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг до набрання законної сили судовим рішенням у цивільній справі 367/3008/20 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія Коцюбинське» про встановлення відсутності заборгованості та зобов`язання здійснити перерахунок наданих послуг, - зупинити.

Повний текст ухвали буде складено, в межах строків, визначених ч. 6 ст. 259 ЦПК України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення суддею, однак може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду через Ірпінський міський суд Київської області.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reestr.court.gov.ua.

Суддя: Я.В. Шестопалова

Дата ухвалення рішення25.05.2023
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116175947
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг

Судовий реєстр по справі —367/3231/20

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 01.07.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Саранюк Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні