Ухвала
від 09.01.2024 по справі 212/8009/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/8009/23

2/212/317/24

У Х В А Л А

09 січня 2024 року м. Кривий Ріг

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, в складі: Головуючого судді ВласенкоМ.Д.,за участісекретаря судовогозасідання - Машошиної Ю.О.,розглянувши в порядку ст.247 ЦПК України за відсутності учасників справи та без здійснення фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу у підготовчому судовому засіданні цивільну справуза позовом Органу опіки та піклування Виконавчого комітету Покровської районної в місті ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: Комунальний заклад "Центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Криворізької міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

встановив:

В провадженні суду перебуває вищевказана цивільна справа.

Представник позивача надала суду заяву в якій просила закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду. Крім того, звернулася до суду із клопотанням про виклик та допит свідків.

Відповідачі у підготовче судове засідання не з`явилися, повідомлені належним чином, причини неявки суду не відомі, правом надання відзиву на позовну заяву не скористалися.

Представник третьої особи Комунального закладу "Центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Криворізької міської ради у підготовче судове засідання не з`явилась, надала заяву, в якій просила розглядати справу без її участі.

Вивчивши матеріали справи, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд дійшов висновку, що клопотання представника позивача про виклик свідків є обґрунтованими, а тому підлягає задоволенню у повному обсязі.

Оскільки представник позивача підтримав свої вимоги, сторони не виявили бажання щодо проведення врегулювання спору за участю судді, у справі остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, вчинено всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, то за таких обставин підготовче провадження підлягає закриттю, а справа повинна бути призначена до судового розгляду по суті у передбачений законом строк з викликом в судове засідання учасників справи та заявленого свідка.

Оскільки позивач свої позовні вимоги підтримав, відповідачі відзиву на позов на надали, сторони не виявили бажання щодо проведення врегулювання спору за участю судді, у справі остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, вчинено всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, то за таких обставин підготовче провадження підлягає закриттю, а справа повинна бути призначена до судового розгляду по суті у передбачений законом строк з викликом в судове засідання учасників справи та свідків.

Керуючись ст.ст.76, 91,196,197,198,200 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Виконавчого комітету Покровської районної в місті ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: Комунальний заклад "Центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Криворізької міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 15 лютого 2024 року об 11.00 годині у залі судового засідання № 200, в приміщенні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області (м. Кривий Ріг, вул. Захисників Азовсталі, буд. 3), про що повідомити учасників справи.

Викликати всудове засіданнісвідків,якихпопередити прокримінальну відповідальністьза завідомонеправдиве показаннячи відмовувід даванняпоказань на вимогу суду:

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ,

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Д. Власенко

Дата ухвалення рішення09.01.2024
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116187537
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —212/8009/23

Рішення від 20.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні