Ухвала
від 10.01.2024 по справі 701/938/23
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №701/938/23

Провадження №2/701/31/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 січня 2024 рокуМаньківський районний суд, Черкаської областів складі: головуючого-судді -Калієвського І. Д. за участю секретаря - Байдужої Г.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Маньківка справу за позовом ОСОБА_1 , представника позивача: ОСОБА_2 до ОСОБА_3 та третьої особи: Маньківського ВДВС в Уманському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про стягнення пені за заборгованість по аліментах на дитину,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернулася в суд з позовом до відповідача про стягнення пені за заборгованість по аліментах на дитину.

В судове засідання позивач та його представник не зявилися, однак представник позивача надав суду письмову заяву про залишення позовної заяви без розгляду.

Відповідач в судове засідання не зявився, про час та місце розгляду справи попереджений належним чином, але його неявка не перешкоджає розгляду заяви по суті.

Суд, вивчивши матеріали, надану представником позивача заяву, вважає за необхідне залишити позовну заяву без розгляду, згідно поданої представником позивача заяви, відповідно до вимог ст. 257 ЦПК України, оскільки це не суперечить інтересам сторін, третіх осіб та держави.

На підставі викладеного, керуючись ст. 257 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву за позовом ОСОБА_1 ,представника позивача: ОСОБА_2 до ОСОБА_3 татретьої особи:Маньківського ВДВСв Уманськомурайоні Центральногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Київ)про стягненняпені зазаборгованість поаліментах надитину - залишити без розгляду.

На ухвалу може бути подано апеляційну скаргу до Черкаського апеляційного суду впродовж п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

СуддяІ. Д. Калієвський

Дата ухвалення рішення10.01.2024
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116193354
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення пені за заборгованість по аліментах на дитину

Судовий реєстр по справі —701/938/23

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Калієвський І. Д.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Калієвський І. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні