Ухвала
від 10.01.2024 по справі 445/740/23
ЗОЛОЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 445/740/23

Провадження № 2/445/105/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

10 січня 2024 року Золочівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Сивака В. М.,

секретаря судового засідання Захарчук Н.Я.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Золочеві Львівської області справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору орган опіки та піклування - служба у справах дітей Золочівської районної військової адміністрації Львівської області про усунення перешкод щодо участі у вихованні та спілкуванні з дитиною,-

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2 про усунення перешкод щодо участі у вихованні та спілкуванні з дитиною.

Ухвалою судді Золочівського районного суду Львівської області від 24.05.2023 року відкрито загальне позовне провадження у справі та призначено підготовче засідання.

10.01.2024 року сторони в підготовче засідання не з`явилися, при цьому представник позивача - адвокат Кокарєв А.П. подав заяву про проведення підготовчого засідання у відсутності сторони позивача, зазначивши, що позовні вимоги підтримує та не зперечує проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач в підготовче засідання повторно не з`явилася, відзиву на позовну заяву не подала.

На підставі ч.2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового засідання технічними звукозаписувальними засобами не здійснювалося.

В ході підготовчого засідання представником позивача було долучено до матеріалів справи висновок комісії з питань захисту прав дитини Золочівської міської ради від 03.08.2023 року №17 "Про визначення способів участі батька ОСОБА_1 у вихованні та спілкуванні з дитиною - ОСОБА_3 " затверджений рішенням Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області від 11.08.2023 року №1925.

Представинк третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору орган опіки та піклування - служба у справах дітей Золочівської районної військової адміністрації Львівської області в підготовче засідання не з`явився, подав заяву про розгляд справи у відсутності представника та долучив до матеріалів справи про доцільність визначення способу участі батька у вихованні та спілкуванні з дитиною ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що зазначений у вказаному вище висновку.

Відповідно до п.3 ч.2, 5 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Суд з`ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження у справі, перешкод для призначення судового розгляду по суті справи суд не вбачає.

З урахуванням наведеного та керуючись ст. 196-198,200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору орган опіки та піклування - служба у справах дітей Золочівської районної військової адміністрації Львівської області про усунення перешкод щодо участі у вихованні та спілкуванні з дитиною до судового розгляду по суті на 18.03.2024 року о 13 годині 30 хвилин в приміщенні Золочівського районного суду Львівської області (80700, Львівська область, м. Золочів, вул. С.Стрільців, 24) .

Про дату, час та місце проведення судового розгляду по суті повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя В. М.Сивак

СудЗолочівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення10.01.2024
Оприлюднено12.01.2024
Номер документу116215410
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —445/740/23

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні