Ухвала
від 15.08.2023 по справі 589/3415/22
ШОСТКИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 589/3415/22

Провадження № 2/589/487/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

15 серпня 2023 року Шосткинський міськрайонний суд Сумської області у складі:

головуючого судді Лєвши С.Л.,

з участю секретаря судового засідання Новик О.С.

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду у місті Шостка Сумської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Броусс-ЖЕК»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Шосткинська міська рада Сумської області, про захист прав споживачів та стягнення шкоди завданої неналежним виконанням зобов`язань,-

ВСТАНОВИВ:

15 серпня 2023 року проведено підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Броусс-ЖЕК»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Шосткинська міська рада Сумської області, про захист прав споживачів та стягнення шкоди завданої неналежним виконанням зобов`язань.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце його проведення повідомлений. До суду надав заяву, у якій просить розглядати справу за його відсутності, позовні вимоги підтримує в повному обсязі. (а.с.24)

Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Броусс-ЖЕК»</a> у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. До суду надав відзив на позовну заяву, у якому просить задовольнити позовні вимоги позивача частково. (а.с.28, 29)

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Шосткинської міської ради Сумської області у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. До суду надав заяву, у якій просить розглядати справу за його відсутності, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду. (а.с.38)

Суд, дослідивши заяви сторін у справі, вважає за можливе провести підготовче засідання у відсутності сторін.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України (далі ЦПК України) у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 199 ЦПК України підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви не вбачається.

Підстави для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні відсутні.

Згідно із п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на викладене вище, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дата судового засідання визначається з урахуванням завантаженості судді, графіку відпусток судді, та графіку судових засідань у справах призначених до розгляду раніше, а також відпустки судді.

На підставі викладеного, керуючись Гл.3 ст. 189-200, 258 - 261, 353 - 355 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Броусс-ЖЕК»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Шосткинська міська рада Сумської області, про захист прав споживачів та стягнення шкоди завданої неналежним виконанням зобов`язань, до судового розгляду по суті на 27 лютого 2024 року о 10 год. 00 хв. з викликом сторін.

Засідання відбудеться в залі судових засідань Шосткинського міськрайонного суду Сумської області за адресою: 41100, Сумська область, м. Шостка, вул. Свободи, 63.

Запропонувати позивачу протягом п`яти днів з дня отримання цієї ухвали (у разі надіслання відзиву відповідачем) подати до суду відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам ч. 3-5 ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи.

Запропонувати відповідачу протягом п`яти днів із дня отримання ним відповіді на відзив (у разі її надіслання позивачем) подати заперечення, яке має відповідати вимогам ч. 3-5 ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України. Копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи.

Встановити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору п`ятиденний строк з моменту отримання ухвали для подання пояснень щодо позову у відповідності до ст. 181 Цивільного процесуального кодексу України, відзиву на позовну заяву за правилами, встановленими частинами 3-6 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, відповіді на відзив та заперечення, подати суду свої пояснення щодо вказаних заяв по суті справи, з одночасним направленням копій пояснень та додатків до нього всім учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1819/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Шосткинського міськрайонного суду

Сумської області С.Л.Лєвша

СудШосткинський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення15.08.2023
Оприлюднено12.01.2024
Номер документу116228295
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, пов’язаних із застосуванням Закону України «Про захист прав споживачів»

Судовий реєстр по справі —589/3415/22

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні