Ухвала
від 12.01.2024 по справі 731/2/24
ВАРВИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №731/2/24

Провадження №2-а/731/2/24

У Х В А Л А

12 січня 2024 року смт Варва

Варвинський районний суд Чернігівської області в складі головуючого судді Савенка А.І., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Касьяненка Дмитра Леонідовича, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 , поданим представником Касьяненком Дмитром Леонідовичем, до Прилуцького районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває вказана адміністративна справа, розгляд якої призначено на 14 год. 00 хв. 26 січня 2024 року.

11 січня 2024 року до суду надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Касьяненка Дмитра Леонідовича, про участь у судовому розгляді в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Розглянувши заявлене представником позивача клопотання, суд приходить до переконання про необхідність його задоволення, виходячи з такого.

Відповідно до положень статті 195 КАС України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги», у порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи, що для об`єктивного та неупередженого розгляду справи, а також для всебічного дослідження всіх обставин справи, необхідно заслухати пояснення представника позивача, та значну відстань, яку необхідно подолати представникові для прибуття до Варвинського районного суду Чернігівської області, з метою забезпечення оперативності адміністративного процесу та зважаючи на наявність технічної можливості, суд вважає за необхідне забезпечити участь представника позивача у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Керуючись ст. ст. 195, 248 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Касьяненка Дмитра Леонідовича, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Судове засідання в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 , поданим представником Касьяненком Дмитром Леонідовичем, до Прилуцького районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, яке призначено на 14 год. 00 хв. 26 січня 2024 року, а також усі наступні засідання, провести в режимі відеоконференції через систему відеозв`язку ВКЗ на сайті https://vkz.court.gov.ua/.

Роз`яснити адвокату Касьяненкові Дмитру Леонідовичу, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції він зобов`язаний: зайти та авторизуватися в Системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи відеоконференцзв`язку; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити представникові позивача - адвокату Касьяненкові Дмитру Леонідовичу, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відповідно до ч. 9 ст. 195 КАС України копію ухвали негайно надіслати засобами електронного зв`язку особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, - адвокату Касьяненкові Дмитру Леонідовичу (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , юридична адреса: 01054, м. Київ, вул. Володимирська, б. 40/2, офіс 24).

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Савенко А.І.

Дата ухвалення рішення12.01.2024
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116246061
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення адміністративного стягнення

Судовий реєстр по справі —731/2/24

Рішення від 18.03.2024

Адміністративне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 02.02.2024

Адміністративне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 24.01.2024

Адміністративне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 12.01.2024

Адміністративне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 09.01.2024

Адміністративне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 03.01.2024

Адміністративне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні