Ухвала
від 09.01.2024 по справі 595/2094/23
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Чортківський районний суд Тернопільської області

У Х В А Л А

09 січня 2024 року Справа № 595/2094/23

Номер провадження2/608/109/2024

Чортківський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючого суду судді Парфенюка В. І.

з участю секретаря Южди Л. С.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Білобожницької сільської ради, третьої особи приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Іванів Лесі про продовження строку для прийняття спадщини, -

ВСТАНОВИВ:

В грудні 2023 року позивачка ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Білобожницької сільськоїради,третьої особиприватного нотаріусаЧортківського районногонотаріального округуІванів Л.про продовженнястроку дляприйняття спадщини. Підготовче судове засідання по справі призначено на 14 год. 00 хв. 12 січня 2024 року.

8 січня 2024 року від представника позивачки ОСОБА_1 адвоката Сверлик О. В. надійшла заява про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Бучацьким районним судом Тернопільської області.

Відповідно до вимог статті 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З огляду на ті обставини, що Чортківський районний суд значно віддалений від місця роботи представника позивачки, вона не може бути присутньою в Чортківському районному суді Тернопільської області, а тому суд вважає доцільним прийняти рішення про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні Бучацького районного суду Тернопільської області.

Керуючись ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Підготовче судове засідання в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 доБілобожницької сільськоїради,третьої особиприватного нотаріусаЧортківського районногонотаріального округуІванів Лесіпро продовженнястроку дляприйняття спадщини провести о 14 годині 00 хвилин 12 січня 2024 року в режимі відеоконференції в залі Чортківського районного суду Тернопільської області.

Участь представникапозивачки адвокатаСверлик ОльгиВасилівни впідготовчому судовомузасіданні здійснитидистанційно врежимі відеоконференціїз Бучацькимрайонним судомТернопільської області.

Бучацькому районному суду Тернопільської області забезпечити відеоконференцзв`язок представника позивачки адвоката Сверлик О. В. 12 січня 2024 року о 14 годині 00 хвилин.

Представнику позивачки ОСОБА_2 з`явитися до Бучацького районного суду Тернопільської області для проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції на 14 годину 00 хвилин 12 січня 2024 року.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеоконференцзв`язку з Чортківським районним судом Тернопільської області доручити службовій особі Бучацького районного суду Тернопільської області.

Чортківський районний суд Тернопільської області доручає відповідній службовій особі Бучацького районного суду Тернопільської області перевірити документи, що посвідчують особу представника позивачки ОСОБА_2 .

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису.

Копію ухвали направити Бучацькому районному суду Тернопільської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. І. Парфенюк

СудЧортківський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення09.01.2024
Оприлюднено16.01.2024
Номер документу116274052
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —595/2094/23

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Яковець Н. В.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Яковець Н. В.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Яковець Н. В.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Парфенюк В. І.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Парфенюк В. І.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Парфенюк В. І.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Тхорик І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні