Ухвала
від 15.01.2024 по справі 629/202/24
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 629/202/24

Номер провадження 2-о/629/41/24

УХВАЛА

про відкриття провадження

15 січня 2024 року суддя Лозівського міськрайонного суду Харківської області Ткаченко О.А., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , до заінтересованих осіб: Лозівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Лозівському районі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, юридична адреса: Харківська область, м.Лозова, бульвар Шевченка,1, Служби у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області, юридична адреса: Харківська область, м.Лозова, вул.Олега Куцина, буд.10-а, к.17, Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області як орган опіки та піклування, юридична адреса: Харківська область, м.Лозова, вул.Ярослава Мудрого, 1, про усиновлення, -

встановив:

Заявники звернулися до суду із заявою у якій просять визнати їх усиновлювачами та батьками малолітньої дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , внести зміни до актового запису №345 від 27.12.2022, складеного Лозівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Лозівському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), про народження дитини, а саме: у відомостях про дитину змініти: в графі «Прізвище» дитини з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 »; в графі «ім`я дитини змінити з « ОСОБА_6 » на « ОСОБА_7 »; в графі «По батьковій дитини змінити з « ОСОБА_8 » на « ОСОБА_9 »; число, місяць, рік та місце народження дитини залишити без змін. У відомостях про батька змінити: з « ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_2 на « ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , громадянство Україна, місце народження: с Лукашівка, Близнюківський район Харківська область, місце проживання: АДРЕСА_1 , РНКОПП НОМЕР_1 ». У відомостях про матір змінити: з « ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , громадянство Украйна, місце проживання: АДРЕСА_1 » на « ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , громадянство Україна, місце народження: село Великі Цепцевичі, Володимирецький район, Рівненська область, місце проживання: АДРЕСА_1 , РНКОПП: НОМЕР_2 ».

Згідно ч.3 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Відсутні підстави, визначені статтями 185,186 ЦПК України, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суддя, -

ухвалив:

Відкрити провадження по справі за заявою ОСОБА_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , до заінтересованих осіб: Лозівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Лозівському районі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, юридична адреса: Харківська область, м.Лозова, бульвар Шевченка,1, Служби у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області, юридична адреса: Харківська область, м.Лозова, вул.Олега Куцина, буд.10-а, к.17, Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області як орган опіки та піклування, юридична адреса: Харківська область, м.Лозова, вул.Ярослава Мудрого, 1, про усиновлення.

Призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження у закритому судовому засіданні на 10-50 год. 08.02.2024.

У судове засідання викликати учасників справи.

Направити заінтересованим особам копію заяви з копіями поданих до неї документів та запропонувати подати до суду до розгляду справи пояснення щодо заяви з посиланням на докази, якими воно обґрунтовується.

У разі ненадання заінтересованими особами пояснень у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/sud2025/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Олександр ТКАЧЕНКО

СудЛозівський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено16.01.2024
Номер документу116278900
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —629/202/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ТКАЧЕНКО О. А.

Рішення від 08.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ТКАЧЕНКО О. А.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ТКАЧЕНКО О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні