Ухвала
від 15.01.2024 по справі 638/652/24
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/652/24

Провадження № 2-о/638/9/24

УХВАЛА

про відкриття провадження

15січня 2024року суддя Дзержинського районного суду м. Харкова Невеніцин Є.В., при прийнятті заяви директора Комунальної установи «Піско-Радківський психоневрологічний інтернат» Шерстюка Володимира Михайловича, заінтересована особа: Орган опіки та піклування в особі Борівської селищної військової адміністрації Ізюмського району Харківської області про признання опікуна особі, що визнана недієздатною, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернувся до суду із заявою про встановлення опіки над ОСОБА_1 опіки та призначення опікуном на час виконання своїх обов`язків директора установи.

Згідно вимог ч. 7 ст. 19 ЦПК України окреме провадження призначене для розгляду справ про підтвердження наявності або відсутності юридичних фактів, що мають значення для охорони прав та інтересів особи або створення умов для здійснення нею особистих немайнових чи майнових прав або підтвердження наявності чи відсутності неоспорюваних прав.

Заява подана з додержанням вимогст.ст.293, 294 ЦПК України, є підсудною та підвідомчою даному суду. Підстав для залишення заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження по справінемає.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 293, 294 ЦПК України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду заяву та відкрити провадження у цивільній справі за заявою директора Комунальної установи «Піско-Радківський психоневрологічний інтернат» Шерстюка Володимира Михайловича, заінтересована особа: Орган опіки та піклування в особі Борівської селищної військової адміністрації Ізюмського району Харківської області про признання опікуна особі, що визнана недієздатною.

Справу розглянути судом за правилами окремого провадження.

Призначити у справі судове засідання засіданні на 09лютого 2024року о12год.00хв. в приміщенні Дзержинського районного суду м. Харкова за адресою: м. Харків, пр. Перемоги, 52-В.

В судове засідання викликати заявника, заінтересованих осіб.

Копії ухвалипро відкриттяпровадження усправі направитизаявнику,заінтересованим особамтакож копіюзаяви здодатками, та запропонувати заінтересованим особам у строк до 09.02.2024 року подати письмові пояснення щодо заяви.

Інформацію щодо справи, що розглядається учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://dg.hr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.В.Невеніцин

СудДзержинський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116302693
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Інші справи окремого провадження

Судовий реєстр по справі —638/652/24

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні