Ухвала
від 15.01.2024 по справі 243/7270/23
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єд. унік. № 243/7270/23

Провадження № 2/243/190/2024

УХВАЛА

про відкриття провадження

15 січня 2024 року

Суддя Слов`янського міськрайонного суду Донецької області Воронков Д.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром маркет»</a>, треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Солонець Т.Є., державний виконавець Кальміуського відділу Державної виконавчої служби міста Маріуполя Головного територіального управління юстиції в Донецькій області Ігнатоля Вікторія Станіславівна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,-

ВСТАНОВИВ:

У грудні 2023 року до Слов`янського міськрайонного суду Донецької області надійшла вказана позовна заява.

Ухвалою суду від 18.12.2023 року вказана позовна заява була залишена без руху та позивачу було надано строк для усунення недоліків. Недоліки позовної заяви були усунуті, тому позовна заява підсудна Слов`янському міськрайонному суду Донецької області та відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Відповідно до ч.4ст.19 ЦПК Українисправа є малозначною та згідно зст.274 ЦПК Україниможе бути розглянута у порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін за клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду. Клопотань про повідомлення або виклик сторін у судове засідання не надходило, тому суд вважає за необхідне проводити судове засідання у даній справі без виклику сторін.

Відповідно до ст. 53 ЦПК України, до участі у справі необхідно залучити третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, - Слов`янський відділ державної виконавчої служби у Краматорському районі донецької області Східного міжрегіонального управління юстиції Міністерства юстиції України, оскільки рішення у справі може вплинути на їх права або обов`язки щодо однієї із сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.19,84,175,177,187,274,277 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром маркет»</a>, треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Солонець Т.Є., державний виконавець Кальміуського відділу Державної виконавчої служби міста Маріуполя Головного територіального управління юстиції в Донецькій області Ігнатоля Вікторія Станіславівна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Призначити справу до розгляду за правилами спрощеного провадження без виклику сторін.

Призначити розгляд справи по суті на 08 годину 20 хвилин 12 березня 2024 року в режимі відео конференції на інтернет ресурсі https://vkz.court.gov.ua.

Зобов`язати приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Солонець Т.Є. надати на електронну адресу суду inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Воронкова Д.В.» належним чином завірені копії документів, що перебувають у його володінні у зв`язку із вчиненням виконавчого напису від 22.12.2021 року, зареєстрованого в реєстрі за № 50106.

Зобов`язати Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром маркет»</a> надати на електронну адресу суду inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Воронкова Д.В.» належним чином завірені копії документів, що перебувають у їх володінні у зв`язку із вчиненням виконавчого напису від 22.12.2021 року, зареєстрованого в реєстрі за № 50106.

Зобов`язати державного виконавця Кальміуського відділу Державної виконавчої служби міста Маріуполя Головного територіального управління юстиції в Донецькій області Ігнатоля В.С. надати на електронну адресу суду inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Воронкова Д.В.» належним чином завірені копії документів, що перебувають у його володінні у зв`язку із відкриттям 16.02.2022 виконавчого провадження № 68666396.

Роз`яснитивідповідачу йогоправо подативідзив напозовну заяву,у відповідностідо вимог ст. 173 ЦПК України, у строк 15 днів з дня отримання даної ухвали.

Надати третій особі на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору строк протягом десяти днів із дня вручення копії даної ухвали для подання письмових пояснень щодо позову або відзиву на позов. Копія відзиву (пояснень) та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) третьою особою одночасно з надісланням (наданням) відзиву (пояснення) до суду.

Роз`яснити позивачу його право подати відповідь на відзив, у відповідності до вимогст.179 ЦПК України, у встановлений судом строк, що не перевищує 3 дні з дня отримання відзиву на позовну заяву.

Роз`яснити відповідачу його право подати заперечення на відповідь, згідност. 180 ЦПК України, у встановлений судом строк, що не перевищує 3 дні з дня отримання відповіді на відзив.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи мають право подавати заяви по суті справи на офіційну електронну адресу Слов`янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Воронкова Д.В.».

Заяви, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на сторінці на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою - http://sl.dn.court.gov.ua/sud0544.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя Слов`янського

міськрайонного суду

Донецької області Д.В. Воронков

Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116306237
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —243/7270/23

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні