Ухвала
від 16.01.2024 по справі 718/175/24
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 718/175/24

Провадження №2-о/718/44/24

У Х В А Л А

про відмову у відкритті провадження

"16" січня 2024 р. м. Кіцмань

Суддя Кіцманського районного суду Чернівецької області СкорейкоВ.В., розглянувши заяву Чорторийського психоневрологічного будинку-інтернату, в особі культпрацівника Винничук Любові Василівни, зацікавлена особа: Орган опіки і піклування Брусницької сільської ради Вижницького району Чернівецької області про визнання особи недієздатною та призначення опікуна,-

в с т а н о в и в:

11.01.2024 до Кіцманського районного суду Чернівецької області надійшла вказана вище заява.

Як встановлено судом, в провадженні Кіцманського районного суду Чернівецької області вже перебувала цивільна справа окремого провадження за заявою Чорторийського психоневрологічного будинку-інтернату, в особі культпрацівника Винничук Любові Василівни, зацікавлена особа: Орган опіки і піклування Брусницької сільської ради Вижницького району Чернівецької області про визнання ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , недієздатним та призначення опікуна. Рішенням суду від 13.12.2023, яке набрало законної сили 13.01.2024, заяву задоволено.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 186 ЦПК України, суддя відмовляє у відкритті провадження у справі, якщо є таке, що набрало законної сили, рішення чи ухвала суду про закриття провадження у справі між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, або є судовий наказ, що набрав законної сили, за тими самими вимогами.

З огляду на те, що вимоги заявника про визнання особи недієздатною та призначення опікуна були предметом під час розгляду цивільної справи № 718/2948/23 та з вказаного приводу є рішення суду, яке набрало законної сили, суддя доходить висновку про необхідність відмовити у відкритті провадження.

Керуючись ст.186 ЦПК України, суддя,

п о с т а н о в и в:

Відмовити у відкритті провадження за заявою Чорторийського психоневрологічного будинку-інтернату, в особі культпрацівника Винничук Любові Василівни, зацікавлена особа: Орган опіки і піклування Брусницької сільської ради Вижницького району Чернівецької області про визнання особи недієздатною та призначення опікуна.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Чернівецького апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через Кіцманський районний суд Чернівецької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Василь Скорейко

Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116311384
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи недієздатною та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —718/175/24

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Скорейко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні