Ухвала
від 16.01.2024 по справі 409/1608/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

просп. Науки, 5, м. Харків, 61022, телефон/факс (057)702 10 79, inbox@lg.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

16 січня 2024 року м.Харків Справа № 409/1608/18

Провадження № 14/913/546/21

Господарський суд Луганської області у складі судді Лісовицького Є.А., розглянувши матеріали справи

за позовом Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» в особі філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк», м. Сєвєродонецьк Луганської області

до відповідача-1 - ОСОБА_1 , м. Луганськ

відповідача-2 - ОСОБА_2 , м. Луганськ

відповідача-3 - Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області в особі Управління адміністративних послуг, м. Сєвєродонецьк Луганської області

за участі третьої особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача-2 - Товариства з обмеженою відповідальністю «ДОМЕРО», м.Сєвєродонецьк Луганської області

про визнання договору купівлі-продажу недійсним

В С Т А Н О В И В:

В провадженні судді Господарського суду Луганської області Лісовицького Є.А. перебуває справа № 409/1608/18 за позовом Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» в особі філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області в особі Управління адміністративних послуг за участі третьої особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача-2 - Товариства з обмеженою відповідальністю «ДОМЕРО» про визнання договору купівлі-продажу недійсним.

Відповідачами у даній справі, зокрема, є фізичні особи - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 .

З матеріалів справи вбачається, що останнє зареєстровано місце проживання ОСОБА_1 є: АДРЕСА_1 (фактичне місце проживання: АДРЕСА_2 ); ОСОБА_2 : АДРЕСА_3 .

Водночас, за інформацією Акціонерного товариства «Укрпошта», розміщеній на офіційному вебсайті (https://offices.ukrposhta.ua), відділення у м. Луганськ та м. Сєвєродонецьк Луганської області тимчасово не функціонують, а тому пересилання поштової кореспонденції до вказаних міст наразі є неможливим.

На думку суду наразі існує можливість того, що фізичні особи ОСОБА_1 та ОСОБА_2 виїхали з м. Луганськ та м. Сєвєродонецьк, набувши статус внутрішньо переміщених осіб.

Частиною 1 ст. 2 Господарського процесуального кодексу України (далі ГПК України) завданням господарського судочинства є справедливе, неупереджене та своєчасне вирішення судом спорів, пов`язаних із здійсненням господарської діяльності, та розгляд інших справ, віднесених до юрисдикції господарського суду, з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, держави.

Відповідно до п.1 Порядку створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб (далі Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2016 №646 цей Порядок визначає умови створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб (далі - база даних).

Відповідно до п. 2 Порядку база даних - автоматизований банк відомостей, створений для забезпечення єдиного державного обліку фізичних осіб, які є внутрішньо переміщеними. Відповідальним за забезпечення формування та ведення бази даних є Мінсоцполітики.

Пунктом 4 Порядку передбачено, що до бази даних вноситься така інформація про внутрішньо переміщену особу, зокрема, дані про фактичне місце проживання особи на дату звернення; адреса, за якою із внутрішньо переміщеною особою може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції, та номер телефону.

З огляду на викладене, з метою дотримання процесуальних прав ОСОБА_1 та ОСОБА_2 та інформування їх про розгляд даної справи, суд вважає необхідним витребувати у Міністерства соціальної політики України наступні відомості із Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб щодо зазначених осіб: дані про фактичне місце проживання на дату звернення; адреса, за якою із внутрішньо переміщеними особами може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції, та номери телефонів.

Керуючись ст.ст. 234 235 ГПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Зобов`язати Міністерство соціальної політики України надати суду наступні відомості із Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб щодо:

1) ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , паспорт серії НОМЕР_1 , виданий Артемівським РВ ЛМУ УМВС України в Луганській області 03 квітня 2002 року, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 ;

2) ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , паспорт серії НОМЕР_3 , виданий Артемівським РВ ЛМУ УМВС України в Луганській області 01 березня 2001 року, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_4 :

-дані про фактичне місце проживання на дату звернення;

-адреса, за якою із внутрішньо переміщеними особами може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції;

-номери телефонів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання 16.01.2024 та не підлягає оскарженню.

Суддя Євген ЛІСОВИЦЬКИЙ

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено18.01.2024
Номер документу116320023
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають з корпоративних відносин про визнання недійсними установчих документів, внесення змін до них

Судовий реєстр по справі —409/1608/18

Ухвала від 10.06.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 07.06.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 29.05.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 17.02.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 10.02.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 07.02.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 02.02.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 10.01.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

Ухвала від 05.01.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Лісовицький Є.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні