Ухвала
від 16.01.2024 по справі 674/1579/23
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/1579/23

Провадження № 2/674/60/24

УХВАЛА

про залучення третіх осіб

16 січня 2024 року м. Дунаївці

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області в складі: головуючого - судді Сосни О.М., за участюсекретаря судовогозасідання МудрицькоїЛ.В.,розглянувши увідкритому судовомузасіданні,в порядкуч.2ст.247ЦПК України,цивільну справуза позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Бондар Ірина Михайлівна, Дунаєвецький відділ державної виконавчої служби у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в :

В провадженні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області перебуває вищезазначена цивільна справа.

У судове засідання представник позивача адвокат Мутас В.В. не з`явився, однак подав заяву про розгляд справи у його відсутності. Також подав клопотання про залучення третіх осіб: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , оскільки останні є майновими поручителями ОСОБА_4 згідно виконавчого напису від 18.12.2018 року №2205.

Представник відповідача Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» у судове засідання не з`явився, однак у відзиві просить проводити розгляд справи у відсутності відповідача.

Третя особа приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Бондар І.М. у судове засідання не з`явилася, однак в матеріалах справи міститься заява про розгляд справи у її відсутності.

Представник третьої особи Дунаєвецького відділу ДВС у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції у судове засідання не з`явився, повідомлявся про час та місце розгляду справи.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, що відповідає вимогам ч.2 ст.247 ЦПК України.

Відповідно до ч.1ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Як вбачається із копії виконавчого напису приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Бондар І.М. №2205 від 18.12.2018 року, звернуте стягнення на нерухоме майно - квартиру, що належить на праві власності ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , які є майновими поручителями ОСОБА_4 .

Враховуючи вищенаведене суд вважає за необхідне залучити до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , оскільки судове рішення у справі може вплинути на їх права або обов`язки.

Керуючисьст.ст.53, 260 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника позивача адвокатаМутаса В.В.про залучення третіх осіб задовольнити.

Залучити до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Бондар Ірина Михайлівна, Дунаєвецький відділ державної виконавчої служби у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача: ОСОБА_2 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ), ОСОБА_3 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ) та ОСОБА_4 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ; місце проживання: Хмельницька область, Кам`янець-Подільський район, с. Мала Побіянка).

Розгляд справи відкласти на 09 год. 00 хв. 09 лютого 2024 року.

Сторонам по справі направити копію ухвали, третім особам копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Встановити третім особам десятиденний строк з дня отримання даної ухвали для подання письмових пояснень щодо позову.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Сосна

Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено18.01.2024
Номер документу116339137
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —674/1579/23

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні