Ухвала
від 17.01.2024 по справі 131/1557/23
ІЛЛІНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 131/1557/23

Провадження № 2/131/529/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17.01.2024м. Іллінці

Іллінецький районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Олексієнка О.Ю.,

за участю секретаря судових засідань Болотової Л.В.,

розглянувши у судовому засіданні в м. Іллінці цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав, третя особа без самостійних вимог: Служба у справах дітей Дашівської селищної ради Гайсинського району Вінницької області,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Іллінецького районного суду Вінницької області перебуває вказана цивільна справа.

У ході судового розгляду виникла необхідність витребування у служби у справах дітей Дашівської селищної ради Гайсинського району Вінницької області висновок про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відносно малолітньої дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Сторони в судове засідання не з`явилися, подали заяви про проведення судового засідання без їх участі.

Відповідно до ст. 19 СК України, при розгляді судом спорів щодо участі одного з батьків у вихованні дитини, місця проживання дитини, виселення дитини, зняття дитини з реєстрації місця проживання, визнання дитини такою, що втратила право користування житловим приміщенням, позбавлення та поновлення батьківських прав, побачення з дитиною матері, батька, які позбавлені батьківських прав, відібрання дитини від особи, яка тримає її у себе не на підставі закону або рішення суду, управління батьками майном дитини, скасування усиновлення та визнання його недійсним, орган опіки та піклування подає суду письмовий висновок щодо розв`язання спору на підставі відомостей, одержаних у результаті обстеження умов проживання дитини, батьків, інших осіб, які бажають проживати з дитиною, брати участь у її вихованні, а також на підставі інших документів, які стосуються справи.

За таких обставин, з метою належного захисту законних прав та інтересів дитини, суд вважає за необхідне зобов`язати службу у справах дітей Іллінецької міської ради Вінницької області надати суду письмовий висновок про доцільність (недоцільність) участі позивачів у вихованні дитини.

Розгляд справи слід відкласти.

На підставі викладеного, керуючись с. 19 СК України, ст. 43, 51, 53, 260, 261 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Зобов`язати службу у справах дітей Дашівської селищної ради Гайсинського району Вінницької області надати висновок про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відносно малолітньої дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Копію ухвали надіслати до служби у справах дітей Дашівської селищної ради Гайсинського району (22740, смт. Дашів, Гайсинського району Вінницької області, вул. Горького, 9).

Розгляд справи відкласти на 11:00 год. 20 лютого 2024 року.

Ухвала не підлягає апеляційному оскарженню, оскільки таке не передбачено ЦПК України.

Головуючий:

Дата ухвалення рішення17.01.2024
Оприлюднено18.01.2024
Номер документу116346956
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав,

Судовий реєстр по справі —131/1557/23

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні