Ухвала
від 18.01.2024 по справі 185/14880/23
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/14880/23

Провадження № 2/185/1023/24

У Х В А Л А

18 січня 2024 року м.Павлоград

Суддя Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської областіГоловін В.О., розглянувши заяву представника відповідача - адвоката Борзенко Людмили Миколаївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Акціонерного товариства"Ощадбанк" треті особи: Приватний нотаріусДніпровського міськогонотаріального округуВерба ВіталійМиколайович,Чечелівський відділдержавної виконавчоїслужби ум.Дніпрі Південно-Східногоміжрегіонального управлінняміністерства юстиції(м.Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа № 185/14880/23 за позовною заявою ОСОБА_1 до Акціонерного товариства"Ощадбанк" треті особи: Приватний нотаріусДніпровського міськогонотаріального округуВерба ВіталійМиколайович,Чечелівський відділдержавної виконавчоїслужби ум.Дніпрі Південно-Східногоміжрегіонального управлінняміністерства юстиції(м.Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Від представника відповідача - адвоката Борзенко Людмили Миколаївни надійшла заява про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно ч.1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

З урахуванням вищезазначеного, суд вважає за необхідне клопотанняпредставника відповідача-адвоката БорзенкоЛюдмили Миколаївни задовольнити та провести судове засідання за її участю в режимі відеоконференції.

На підставі викладеного та керуючись ст. 212 ЦПК України

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника відповідача - адвоката Борзенко Людмили Миколаївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів задовольнити.

Розгляд цивільноїсправизапозовною заявою ОСОБА_1 до Акціонерного товариства"Ощадбанк" треті особи: Приватний нотаріусДніпровського міськогонотаріального округуВерба ВіталійМиколайович,Чечелівський відділдержавної виконавчоїслужби ум.Дніпрі Південно-Східногоміжрегіонального управлінняміністерства юстиції(м.Дніпро) про визнаннявиконавчого написутаким,що непідлягає виконанню призначити на 22 лютого 2024 року о 14 годині 30 хвилин, провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи vkz.court.gov.ua з представником відповідача - адвокатом Борзенко Людмилою Миколаївною.

Попередити сторін, що відповідно до частини 4 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку vkz.court.gov.ua.

Попередити сторони, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису. Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Копію ухвали негайно надіслати учаснику справи, який бере участь у режимі відеоконференції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: В. О. Головін

Дата ухвалення рішення18.01.2024
Оприлюднено22.01.2024
Номер документу116383555
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —185/14880/23

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні