Ухвала
від 17.01.2024 по справі 380/376/24
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №380/376/24

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

17 січня 2024 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Желік О.М., розглянувши клопотання позивача про перехід до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін адміністративної справи за позовом Пустомитівської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації до Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України про зобов`язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в:

на розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява керівника Пустомитівської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації до Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України із вимогами зобов`язати Інститут сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України укласти з Департаментом архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації охоронний договір щодо пам`ятки архітектури національного значення - Палац Львівських Архієпископів, що знаходиться за адресою: вул.Грушевського, 5 с.Оброшине, Львівського району, Львівської області на умовах і в порядку, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2001 №1768.

Ухвалою судді від 11.01.2024 в справі відкрито провадження за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання, за наявними матеріалами.

16.01.2024 від позивача на адресу суду надійшло клопотання про перехід до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідно до частини 5 статті 262 КАС України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

З метою з`ясування усіх обставин справи, забезпечення рівного доступу до правосуддя, надання можливості учасникам справи висловити свою позицію щодо предмету спору та надання додаткових доказів у справі, а також у зв`язку із неможливістю ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без заслуховування усних пояснень учасників справи, проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд вважає за доцільне призначити цю справу до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження із повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст.257, 260-262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

п о с т а н о в и в:

клопотання позивача про перехід до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін задовольнити.

Перейти із спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін до розгляду адміністративної справи №380/376/24 за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Судовий розгляд справи відбудеться 06 лютого 2024 року о 11:30 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул.Чоловського, 2).

Копію ухвали невідкладно після постановлення надсилається особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов`язки.

Згідно з ст. 256 КАС України ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

СуддяЖелік О.М

Дата ухвалення рішення17.01.2024
Оприлюднено22.01.2024
Номер документу116392677
СудочинствоАдміністративне
Сутьзобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —380/376/24

Ухвала від 28.02.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Желік Олександра Мирославівна

Ухвала від 17.01.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Желік Олександра Мирославівна

Ухвала від 11.01.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Желік Олександра Мирославівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні