Ухвала
від 18.01.2024 по справі 145/1257/23
ТИВРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 145/1257/23

Провадження №2/145/180/2024

У Х В А Л А

"18" січня 2024 р. Тиврівський районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Ратушняка І. О.

при секретарі Крикливій М.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт Тиврів цивільну справу за позовом Тиврівської селищної ради до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки сільськогосподарського призначення,

в с т а н о в и в:

В провадженні Тиврівського районного суду знаходиться цивільна справа за позовом Тиврівської селищної ради до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

Представник відповідача ОСОБА_2 подав клопотання про залучення до участі у даній справі, як третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Бєлую О.М. і виключення з учасників справи приватного натаріуса Вінницького районного нотаріального округу Вінницької області Смоляк Л.С. Клопотання мотивовано тим, що договір купівлі-продажу земельної ділянки, щодо витребування якої стоїть питання, було посвідчено та зареєстровано право власності приватним нотаріусом Вінницького міського нотаріального округу Бєлою О.М., а не приватним нотаріусом Вінницького районного нотаріального округу Вінницької області Смоляк Л.С., просив заяву розглянути у його відсутності.

Представник позивача ОСОБА_3 не заперечує щодо задоволення заяви про залучення до участі у даній справі, як третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Бєлої О.М.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що необхідно залучити до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача, приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Бєлую О.М., оскільки рішення в справі може вплинути на її права та обов`язки.

Керуючись ст.ст. 53, 54 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Залучити доучасті вцивільній справіза позовомТиврівської селищноїради до ОСОБА_1 провитребування земельноїділянки сільськогосподарськогопризначення, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача - приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Вінницької області Бєлую Оксану Миколаївну.

Виключити приватного натаріуса Вінницького районного нотаріального округу Вінницької області Смоляк Людмилу Станіславівну з учасників даної справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ратушняк І. О.

СудТиврівський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення18.01.2024
Оприлюднено22.01.2024
Номер документу116399524
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —145/1257/23

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

Ухвала від 21.09.2023

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

Ухвала від 11.08.2023

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Ратушняк І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні